esra0474 Arkadaşlar selam, Ada Gece’m tam 3 aylık oldu ve her beslenme sonrası kakiş yapıyor. Başka herhangi bir rahatsızlığı vs yok. Sadece anne sütü alıyor. Sizde durumlar nasıl? Her beslenmeden sonra kaka yapıyor mu?
delibirhatun esra0474 4 bucuk aylligiz keske yapsa diye bekliyorum yap batir oglum heryeri diyorum resmen 🤦🏻♀️
jsmn esra0474 tüm insanlarda beslenme sonrası peristaltik hareket başlar vücutta. Peristaltik hareket bağırsakların dışkıyı atmasını sağlar.benim bebeğimin her bezi kakalı olurdu o zamanlar. 15-20 arası bez değiştirdiğim bile oluyodu🤭 Şuanda bile yedirirken yapıyor genelde ki ek gıda ile beraber kabız😣yani yapsında ne sıklıkta yaparsa yapsın annesi içinde kalması inan çok büyük dert 😅
esra0474 Mrs_Sunshine tabi. ada gece kakiş yapmış mı? benim kızım kakiş yapmış mı? bu sırada kızım kahkahayı basar 😍
jsmn minikfare anne sütü alanlarda 1 hafta yapmaması normal demişti doktor bize ama huzursuzluğu varsa yine de bi gösterin çok huysuzlanınca gitmiştik çatlak var dediler çünkü.