Edauu Kızım 40 günlük pamukcuk oldu agzı nasıl tenizlicem bilmiyorum temizlemek gerekiymus ilacıda kullanıyorum ama 1 gün oldu daha, sizin önericeginix bisey varmı hemen gecmedi icin yada nasıl tenizlicem
Sahreyldrm Edauu mikostatin diline damlatıp gazlı bezi parmağınıza geçirerek temizleyin birkaç sefer yapınca hafifledigini görürsünüz zaten iyce bitene kadar bırakmayın ama yanlış hatırlamıyorsam günde 4 kezdi
Efendikadin Edauu oncelikle geçmiş olsun karbonati suyla karistirin gazli bezi yada beyaz bi tulbenti parmaginiza sarin karbonatli suya batırıp guzelce temizleyin bu islemi iki gun gunde iki kez tekrarlayın hemen geçecektir
Tugciiiii Edauu bir çay bardağına az ılık su ve karbonat koyun ağız bezini parmağınıza sarın sonra karbonatlı suyla silin işe yarıyor cnm
Edauu Sahreyldrm gazlı bez bisey yapmaz mı diline zaten agzını acmıyoki nasıl tenizlicem onuda bilmiyorum
Sahreyldrm Edauu bişey yapmaz canım doktorumuz bize öyle yaptırdı biz öyle geçirdik acken yaparsan daha kolay olur
Seydafra Sana tek bi ilaç söylicem ağzına üç fıs sıkıcaksık gazlı bezle falan uğraşmıcaksın . Bitkisel bi ürün zaten için rahat bi şekilde kullanabilirsin ‘candipak’ .