sherlock_mom Henüz 3 ay 13 günlüğüz ama yatarken kendisini oturur pozisyona getirebiliyor otutturdugum zaman da başını falan dik tutuyor erken mi biraz daha bekliyim mi
Alpii sherlock_mom daha çok erken benim oğlum 5. Ayın sonunda desteksiz oturdu bende zaten 5 aydan önce oturtmadim. Kemikleri için zararlı siz yine de mumkun oldugunca oturtmayin Maşallah ama erken başlamış 😀
Yasemin94 sherlock_mom 4 aylıkken oturma refleksi başladı 5 aylıkken destekli desteksiz takılıyodu artık 6 aylık tamamen desteksiz oturuyor
Yasemin94 sherlock_mom her bebeğin gelişimş farklıdır bebeğiniz sizi yönlendirir oturmak istiyorsa kesinlikle engellemeyin hiçbir sıkıntı olmaz çevremde herkes ay yapma erken bilmem ne dedi ama ben oturttum çokta mutlu 🥳
sherlock_mom 03032014 bizim erkenmi o zaman daha keşke video atabilsek çocuk kendisi oturuyor zaten nasıl yatiricam anlamadım 😒
Kuzu_annesi Valla benim oğlum 4 ay 18 günlük yatirinca oturmak istiyor ama destekliyorum öne çok eğiliyor ayakları ile oynuyor korkuyorum o yüzden zararı olur diye ama bebek arabasında oturuyor kereta 😂 ne zamn oturur tamm olarak bnde bilmiyorum 🤷
sherlock_mom Kuzu_annesi desteksiz şuan oturamazlar zaten daha ama bizim için erken mi onu bilmiyorum
Neslihan01 Oğlum 3 buçuk aylık doktorumuz 3. ay kontrolu de çift yastık kat sırtına yasla otursun sırt kasları gelişmiş herhangi bi sakıncası yok demişti bende doktorumun dediğini uyguladım oğlum gayet memnun çünkü etrafa daha rahat bakıyor mutlu oluyor
sherlock_mom Neslihan01 aynen benimkide çok mutlu oluyor güzel de oturuyor ama anlamadım erken dedi doktor
sherlock_mom Yasemin94 kesinlikle oturmak istiyor anakucagindayken kendisi kalkio zaten ama erkenmis yaptırınca da basiyo çığlığı sinirden
Sinemmacartay Doktor 4 aylıkken az az destekli bir şekilde oturtamam söylemişti zaten bebek beli ediyor oturmayı çok seviyor kızım
sherlock_mom Sinemmacartay evet haklısıniz belli ediyor gerçekten yaptırdığımizda baya kızıyor oturmasin dedi ama napicaz bilmiyorum 😒
Pinkbery sherlock_mom 5 aylık falandı. Suan sizinde erken kucakta hafif oturur pozisyona getirebilirsiniz ama
HaticErkanMiran sherlock_mom ya benim oğlumda 3 ay 12 günlük oda yatırınca kendini kaldırmaya çalışıyor basını dik ediyor diizmde oturmak istiyor kendini sure-i yataktan kaldırıyor karnını bile kaldırıyor ya çok garip ama erken refleks veriyor bicirik