AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Cnprtk 8 aylıktı yedirdim. Ben küçük parçalar halinde veriyorum çigniyor ya da bir dilim eline veriyorum ısıra ısıra yiyordu. 9 aylığız şimdi. Karouzun iyice olmasını bekledim öyle yedirdim. İlk
Esdoel Cnprtk ben 4 aydan ek gıdaya hectigim için ağzına veriyorum emiyor ama çok değil yedirmedim daha
Merveyavuzktm Cnprtk meyve fileniz var mı almış mıydınız? Ben onun içine olacak şekilde kesip o şekilde eline tutuşturmuştum kendisi yemişti. Sonra bittiği için kıyamet koptu o ayrı da..
Deletedmom74 Cnprtk Bu sorunuza da cevabım aynı olacak kabuğuyla dilimleyip eline verdik hep öyle yedi 😂
bahar5858 Esdoel neden 4 ay başladınız, ilk ne verdiniz, ne kadar verdiniz,iştahsız oldugu için doktor bize 4 ay başlayabilirsiniz dedi 4 buçuk aylık oldu başlamadım 5.ayda başlamayı düşünüyorum bende
210796 Benim oğlum pek sevmedi sanırım.yüzğnü ekşitiyor😐oysa çok seveceğini sanmışdım.birde buz dolabından çıktığı için soğuk oluyor onunda etkisi var tabii.dışarda bekletib vermeye korkuyorum bozulur diye
Merven Cnprtk ayına göre çok küçükse alarji testini geçtikten sonra varsa meyve filesine koyup verebilirsiniz yoksa minik minik koparıp ağzına verin zaten damagiyla emecektir daha büyükse eline bir dilim verin kendisi ısırıp emecektir ilk etapta daha önce eline sert alıp ağzında su bırakanve kipkirmizi yiyecek yemeyen çocuk şaşırıp istemeyebiliyor 1 hafta falan benim kızım yüzünü eksitti diliyle tukurdu bazen oksurdu derken şimdi karpuz canavarı eline veriyorum biraz sıkıyor biraz yiyiyor biraz yerlere yediriyor🍉
Esdoel bahar5858 benim kızım hep mamayla beslendi oyuzden geçtik 4 ayda şuan oğlumda mamayla beslendiği için r ayda başladık ilk 2 yemek kaşığı yoğurt verdim bir hafta 2. Hafta da ise 4 yemek kaşığı yogurta muz yada şeftali koyup verdim 3. Hafta da küçük boy patates haslayip içine 1 yemek kaşığı labne koydum 2 yemek kaşığı kadar su kop blendirdan gecirdim 1 kase yedirdim şimdi 5. Hafta da ise sabahları pekmez yoğurt 1 kase akşam da pirinç unu verdim şuan 6. Haftadayiz havuç püresi vereceğim bir daha ki hafta yumurta sarışına baslayacagim
Merveyavuzktm Cnprtk evet çay kaşığı kadar koyun içine ertesi gün tatlı ertesi gün yemek kaşığı olacak şekilde. Alerji yapma olasılığı var sonuçta :)
Seutfu Cnprtk ben meyve emziğini koyuyorum çok güzel yiyor. 7 aylık olacak . Yalniz yakalık takmayı unutma 😂
lionyez Cnprtk oğlum 12 aylık 11 aylıktan beri veriyorum, eline alıyor yiyor çokta seviyor. Bazen gücünü deniyor eline alıp suyunu çıkarıyor 😊
ayazasaf Cnprtk benim oğlum 11 aylık oldu 4 dişi var kalın kabuklu kesiyprum üstünde kırmızı kısmı çok az olacak şekilde eline veriyorum 2 dir kemiriyor suyunu emiyor