Sndskrsn Aslında gayet iyiydi bebeğimi doyurabiliyordum ama birden bire sütüm azalmaya başladı çok dikkat ediyorum süt yapıcı şeyler falan yiyorum sürekli neden böyle oldu anlamadım 😭😭😭 düzelir mi basına gelen var mı😭
Canangun Sndskrsn bebegin lac aylık canım benimde sutum aşırı azaldı bn oğlumun süt alerjisi olduğu için süt yapan şeylerden pek yiyemiyorum tek göğüs emziriyorum o da doyurmuyo zaten biz 2 gün sonra 3 aylık olucaz
Gokcenipek Sndskrsn Tam mevsimi bezelye yiyin bulursanız da buzlu olur konserve olur ayva tüketin tahinli helva tahin pekmez süt konusunda birebir bol bol su için su süt yapar
Canangun Sndskrsn canım bestlak bitkisel damla ve motilium tablet al çok iyi geliyolar süt arttirmada
Ata0905 Sndskrsn hemen bestlak damla başlayın 3 lt su için düzelecektir benim 4 aylikken basma geldi toparladım. Bestlak çok iyi geliyor.
Deletedmom297 Sndskrsn kizim 4 aylik zman zaman benimde sutumde azalmalar oluyor. Hemen koca bir tencere (yaklasik 2 surahi) komposta yapiyorum kendimr iciyorum. Artiyor. Elma erik ne bulursan artik yap bence
nilosaydn Sndskrsn Kesinlikle düzelir için rahat olsun bol bol su içmeye devam et stres yapma arada oluyor öyle