Kbronraras Merhaba oğlum 6 aylık ve sol elini daha çok kullanıyor sağ eli hep yumruk şeklinde diğer eliyle bir şeyi destekleyeceği zaman açıyor sadece bu durumu yaşayan varmı ellerin yumruk şeklinde olması normalmi doktorumuza yazdım cevap bekliyorum
Mehtapsercee Kbronraras solak olacaktır annesi benimde oğlum ilk sol elini uzatıyor herşeye sağı sonradan uzatıyo ilk solla tutuyo ☺️Bırak nasıl isterse öyle tutsun sağ elinide açar merak etme hiç sorun yok solak olursada olsun biz ailece solagız 😂
Fryaselll Kbronraras meraba konuyu görünce yorum yapma gereği duydum. Yakın zamanda aynı şeyleri yaşadığım için en kısa zaman da bir nöroloji uzmanına danışmanızı tavsiye ederim. Bizde de sol el aynı şekildeydi şuan 15 aylık olduk ve fizik tedavi görüyoruz lütfen ihmal etmeyin biz erken farkettik sizinde içinizin rahat etmesinde fayda var 🤲🏻
Hbbsnnplt Kbronraras Merhaba benim bebeğimde 4 aylık sağını daha çok kullanıyor nette çok kötü şeyler yazıyor bir sıkıntı oldu mu acaba
Kbronraras Mehtapsercee Yok onda hiç bi promblem yokta bende solağım olsun ama sürekli yumruk şeklinde olduğu için merak ettim dönmeye çalıştığı zaman filan hep sol elinin üstüne kalkıyor sağa hiç bişey yaptırmıyo
Mehtapsercee Kbronraras sen hafif hafif kaldırmaya açmaya çalış canım parmaklarını kolunu baktın yine zorlanıyorsa yada canı acırsa doktoruna sor tabii 🥰💐
Kbronraras Mehtapsercee evet dediğiniz gibi yaptım şu an da masaj yaptım sıcak havlu koyunca çok rahat etti
Kbronraras Fryaselll Sanırım tutulmuş banyo yaptırıp masaj yapınca ağladı bende bezi ısıtıp koydum şmdi rahatladı doktorumuza sorduk ama yinede teşekkürler eğer bi sıkntı çıkarsa tabikide gidecem
Hbbsnnplt Fryaselll Merhaba belirtileriniz neydi acaba fizik tedaviyle düzeldi mi Google çok kötü şeyler yaziyor
Arpa Fryaselll peki sebebi neymiş benim kızımda 7 aylık öyle bize beyin hasarı denildi fizik tedavi görüyoruz şuan çocuğunuz gayet iyi kullanıyor mu
Kbronraras Hbbsnnplt BiZ doktoruyla konuşup çocuk nörolojiye götürdük çok şükür birşey çıkmadı egzersizler yaptık şu an kullanıyor aklında doru işareti kalmasın doktora bi götür istersen