ozlemyrt Merhaba oğlum 6 aylık… evde sürekli artık dolanmak bakınmak istiyor ve benim bel kol omuz artık dayanmıyor em son boynum tutuldu 🥴Dışa dönük özellikle kullanabileceğim önereceğiniz sağlıklı bir kanguru var mi anneler🤗
Annesivekizi ozlemyrt o da aynı ağrı yapıyo bence önce kucaktan indirmeye çalışın. Solomom baby çok tavsiye ediliyo kanguru olarak da
ezgizehra ozlemyrt solomambaby memnunum ama uzun süre kullanım önerilmiyor zaten yarim saat sonra filan agirlasiyolar;)
Purelove ozlemyrt solomom baby kullandim disa donuk yan ve sirtta kullanilabiliyor. Ama disa donuk bence cok saglikli degil hem cok önerilmiyor hem de disa donuk kullandigimda bacaklarina iz yapmıştı bebegimin. Bi daha disa donuk kullanmadim
Mom107 ozlemyrt dışa doğru kanguruları çocuğun sağlığı açısından önermiyorlar bende kullanmadım ama anneye dönük olanda kalça ve bacakları yüzünden daha sağlıklıymış M duruş yani
Kismettt Mamadus baby kullanıyorum çok da rahat ama dışa dönük duruş dünya sağlık örgütünün önerdiği bir duruş değil o şekilde kullanılabilenler de bile yazıyor zaten 15-20 dk dan fazla kullanmayınız o şekilde diye
BrcnBlgn ozlemyrt Bence bebegi kucaga daha fazla alistrmayin bu alisganligida unitmasni saglayin kanguruyla devam ederseniz buyudukce dahada sknti yasicaksininz