Defnelmas2019 Merhaba kızlar Bebeğim kabız olduğu için bu mamayı önerdi doktorumuz ama hiç bir yerde bulamadık nerede satılıyor kullananlar yazabilirmi lütfen
ayazasaf Defnelmas2019 günaydın canım migrosta vardı biz prdan almıştık ancak aptamil o kadar kötü geldiki içmedi kustu gazını kabızlığını düzeltecegine daha beter etti aşırı köpüren bir mama dolayısıyla gazını artırıyor. Hipp combiotic dene derim benim oplum onunla düzeldi
Hunili Defnelmas2019 Migros’tan satın alabilirsiniz ben 5 ay kullandım çok iyi geldi, benekten bebeğe değişir lütfen yargılara bakmayın sadece bebeğinizden ilerlemeyi takip edin iyi gelmezse de doktorunuza danışıp değiştirirsiniz.
Mirayecem ayazasaf ben ilk hipp kullandım asıl hipp çok köpürüyor çok gaz yaptı sonra conformil e geçtikte rahatladık. Her bebek farklı demek ki
ayazasaf Mirayecem aynen öyle kümisi aptamili çok beğeniyor kimsiide getçekten verm alamıyor. Bebişlerle alakalı conformili kabızlığına iyi gelsin diye vermişti ama 12 gün kaka yaptırmadı gippe geçibce bi anda düzeldi