Tatlimannem Kızlar bebeğim 7 günlük gün içinde çişini 1 kere yada hiç yapmıyor kakasını da aynı şekilde çok kafama takılıyor acaba doymuyor mu bir rahatsızlık mı var diye yardımcı olursanız sevinirim bilgili annelerden yardım istıyorum
dygcm Tatlimannem doktorunuza danışmanızda fayda var bence çünkü ilk zamanlar en azından kendı bebeğim için konuşayım her 2 saatde bir emziriyodum sürekli bezini değiştiriyodum, yeterlı beslenemıyor olabılır
03032014 Tatlimannem bezını doldurması gerekiyor günde 4 5 bez dolu olması lazım doyduğunu anlamak için bi doktora danışın
BademsMam Tatlimannem benimkide 7 günlük canım çişini günde 5 6 defa yapıyor kakasını da 2 saatte 1 alıyorum bebeğin yeterli beslenemiyo demektir bu sık sık emzir uyuyosa uyandır emzir birde doktorunuza danışın kan şekerine falan baksınlar riskli olabilir
Arc1993 Tatlimannem doymuyor. En az 3 kez kaka yapmalı doyuyorsa. Benim oğlum o dönem 8 9 kez kaka yapardı
Tatlimannem BademsMam sık sık emıyor cnm 10 dakikada bir hatta acaba sütüm mü yeterli gelmiyor anlamadım