tomrisg15 bir çok farklı metod var direk kesebilirsiniz, bir kaç gün ağlayacak sallanmak isteyecektir, tutarlı ve sabırlı olursanız alışır en kısa yol bu detayları var tabiki.
- Olarakta dur devam et yöntemi: salladınız gözler gitti derin uykuya geçmeden duruyorsunuz ve sallanmadan derin uykuya geçiyor, kıpırdanınca hafifçe sallamaya başlayıp durunca tekrar duruyorsunuz. Böyle başlayıp zamanla mayışımca durmaya başlıyorsunuz ve zamanla kendi uykuya dalıyor.
- olarak ve bildiğim son yol: sallamanın hızını kademeli kesmek. Normal hızda sallayıp katılınca bir tık yavaşlayarak devam ediyorsunuz artık gayet yavaş saklandığında da yatağında uyutmak için adımlara başlana bilir. Ben 3. İle başlayıp 2. İle bitirdim. Yavaş sallama aşamasına gelince salla dur yaptım baktım uyuyor bacağımdan indirip yastığı parmaklarımla hareket ettiriyordum hafifçe uyuyordu. Bi uyku rutini oturtmuştum başlarken. Sonra kucağıma alıp hafifçe sallamaya başlatıp odanın içinde bir iki tut atarak yarağına bıraktım. Direndi ama başardık❤️