Tugbaa58 Kızlar bebeğim 46 günlük meme ve gecede mama veriyorum gaz ilacı da kullanıyorum öğleden sonra hiç uyumuyor akşam yarım saat uyudu ve sabah 5 oluyor saat gözünü bile kırpmadı çıldırmak üzereyim böyle olan var mı aranızda
Busrammesut Tugbaa58 şuan bizde öyleyiz meme de uyuyo bırakınca uyaniyo 51 günlük hâlâ ayaktayız kollarımın sırtımın dermanı kalmadı sinirden uykusuzluktan ağlıyorum
Busrammesut Bende öyle malesef hep kucak istiyo kendi de yoruluyo bende yoruluyorum uyku yok gergin oluyorum bişey de anlamiyo çıldırmamak elde degil
Tugbaa58 Busrammesut Heide Omermomy 1prens1prensesannesii bi yolu yokmu acaba kızlar her gece aynı şeyi yaşamaktan çok yoruldum 😔
Omermomy Bizde 44 günlüğüz. Hiç uyumuyor bi tek biz böyleyiz sanıyordum meğerse birsürü kişi varmış. Ne saman düzelicek ya cok yoruluyoruz😔😌
Perran Valla 49 günlük oglum da ayni hic uyumuyor fakat bide cok huysuz sürekli agliyor belim kiriliyor artik cok yoruluyorum😭
yemekseverdiyetsevmez Canım benimki de 36 günlük gündüzleri çok uyutmuyorum geceleri uyuyo o da 3 4 saat tabi 😀
DuruNunnAnnesii Tugbaa58 bizzzz🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ 43günlük bebeğim hem mama hem meme gidiyoruz gece 1 gibi uyuyo sabah 5buçulta uyanıyo sonra kesinlikle uyumuyo artık çıldırcam🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ağlıyo sürekli gaz damladıda kullanıyoruz yani anlamadım derdi ne