Mucizem_0809 Oğlumla beraber uyuyoruz kolum ağrıdı diye arkamı döndüm çok geçmedi içim geçmiş güm sesiyle sıçradım gözleri kapalı ağladı yavrum sanırım kafasını vurmadı emzirdim uyumaya devam etmeye çalışıyo suan
Defnemm22 Mucizem_0809 kafasını vurmadığını nerden biliyorsunuz en az 4 saat uyutmamanız lazım birde kusmaması lazım
imgesi Mucizem_0809 uyutmayin canim 2-3 saat kdr uyumamasi.lazm 24 saat gozetim altinda kalsn… kafa ustumu dusmus
Haribo42 Mucizem_0809 bende bi ara hep yanımda yatırıypdum.. birkez oğlumda düştü aöa ben yeri yastıkla donattım 😂 oh yumuşak yere yuvarlandı o da gözlerni açtı bi baltıki yerdeağlamaya başladı😂
imgesi Mucizem_0809 ya kuzum ne kdr dikkat etsekte oluo keske olmasa ama napalim allahim daha beterinden korusun… kafa travmasi olmadgintaktrfe sknti olmaz allahin izniyle
Akademisyenanne Mucizem_0809 kuzenimin ogku dun yataktan dustu. Kolu üç yerden kirilmis. Suan alcida. Surekli agliyor acidan. Dikkay edin.
Mucizem_0809 Akademisyenanne sizede çok geçmiş olsun kontrol ettim hemen heryerini çok şükür bişeyi yok görünürde
EJDERYAA Geçenlerde bizde düşme nasibini aldık düştükten 1 saat sonra morluklarını farkettim 😥🥀 dikkat edin çok geçmiş olsun
Mlkemrecre Mucizem_0809 yere düşüp kafasını vurmamasi nasıl bişey oluyor..en ufak dusmlerde dahi kafa acısı olurken
Mucizem_0809 Mlkemrecre e vurmadı ama vurmuş olsa tepkisi çok daha başka olurdu ki en ufak çarpmada.bile morarıp şişerken kafasını vurup hiç izi olmaması saçma olmazmmı