Canım gaz biraz şans işi yani bebek gazlıysa gazlı oluyor yapabilecegin bir kaç yöntemle rahatlatmak ve en önemlisi her yaptığın şeyi istikrarlı yapmak benm bebegmde 15.günden itibaren gazlı şuan 54 günlük çok şükür baş ediyoruz ilk olarak internetten masajlara bak ve düzenli olarak uygula ben her beslenmeden önce karın masajı yapıyorumki emdikten sonra gazını çıkarabilsin muhakkak gazını çıkar beslendikten sonra bazen uyuya kaldığında ben uyanmasın diye öylece bırakıyordum ama yok gaz biriktiriyor muhakkak üstten çıkarsın, sonrasında ben nurse harvey kullanıyorum ama düzenli saati saatine kullanacaksın yoksa etki etmiyor ki damlanın etkiside bir haftada anca gösteriyor kendini + doktorumuz relaktaz diye bir enzim verdi bu mükemmel iyi geldi ilaç drğil bagırsağa enzim takviyesi kesinlikle tavsiye ederim , sıcak tut bebişi üşütmesin aradagögüsüne yatır ama sırt üstü bacak arasından tut biraz öyle oturun o pozisyon çık iyi tuvalete çıkarıyor günlük yüz üstü yatır benim bebişte bunlar çok işe yaradı ☺️