Aselkooo Gece beslenmesini kesmek istiyorum artik çünkü artık dakka başı uyanları beni cok zorluyo her uyandiginda meme emmeden uyumuyo emzirmeyince de ciglik çığlığa ağlıyor. Sizler nasıl birsktirdiniz gece emmelerini. Bu arada emzik kullanmiyoruz.
Crocus Aselkooo yatmadan önce tok tutan şeyler yedirip üzerine birazda emzirip yatırabilirsin ilk başlarda 1 defa kalkar o kalktığındada sütünü sağıp biberonla verebilirsin birde ayrı odası olması lazım. Çocuk senin kokundan aç olmasa bile uyanıp emmek isteyebilir
Vildanbahar61 Aselkooo Aynı durum bizdede vardı oğlum saat başı kalkardı daha sonra annem tok tutan bir şeyler yedirmemi söyledi uykudan önce şükür artık 1 defa o da sabaha doğru kalkıyor rahatladım tavsiyem sizde yatmadan önce tok tutan yiyecekler yedirin
Humamm Aselkooo benimde kizim 1 yasinda gece uyanip emmek istiyor benim icinde zorlu geciyor ama kucuk geliyor gozume biraktirmak icin ve acikcasi nasil biraktirilir gece beslenmesi onuda bilemiyorum gunduzleri emiyor sonucta gece nasil istememesini saglarim bilmiyorum belki deneyimleyen ve basaran anneler olmustur yazarlarsa banada fikir olur.😊
Humamm Fyzkcr bir sure sonra zorlasiyor artik ama nasil biraktirilabilir hic bilmiyorum gece emmesi acikcasi zor gelmesine ragmen biraktirmayida dusunmedim hic erken geldi bana 1 yasinda kizim
Fyzkcr Humamm aynen benim de 1 yaşında sayılır bide yanımda yatıyor sürekli. Üç dört gündür hamakta yatırıyorum uyanmaya başlayınca hemen hamağı sallıyorum geri uykuya dalıyor emzirmeme gerek kalmıyor esksi gibi
Aselkooo Crocus ayri odası yok bizimle yatiyo. Yatmadan oncede yediriyorum ama yinede oyle su vermeyi denedim yine istemedi emzik niyetine kullanmiyo beni🤦🏼♀️
Crocus Aselkooo kokunuzdan da yapıyor olabilir. Dediğiniz gibi emzik yerinede koyuyor olabilir. Eğer imkanınız varsa odasını ayırmayı düşünebilirsiniz 🥰
Vildanbahar61 Aselkooo Muhallebi kendi yaptığım meyve pürelerinden eğer çorbam varsa bazen çorba o şekilde geceleri besliyorum uyku moduna geçtiği zaman emziriyorum uyuyor bi daha sabaha doğru kalkıyor emmek için😉
Bengisu_dunya Benim kızda oyle 8 aylık ama açlıktan uyandığını sanmıyorum saat başı insan acıkır mı😍😃
Aselkooo Bengisu_dunya evet bende acliktan uyandığını dusunmuyorum. Emzik niyetine bizi kullaniyolar küçük bidiklar😅