Eymeninannesiiiii ben kizimi 6 aylikken kreşe verdim..
Ozel 0-2 yaş olan kreşler var .. birebir her bebekle llgilenen kreşler bunlar.. anne olupta çocuğunu bırakmak zor olsada; cocugunuzun çocuklar la bir arada olup ne kadar verimli bir karar aldigimi düşünüyorum.. evde olan bebege nazaran herseyi dhaa cabul kapti ve yapti.. beyin gelisimi.. fiziksel gelisimi.. motorik el hareketleri .. drama dersleri.. bir suru bebekle bir arada olup ne kadar mutlu olduguna sahit oldum.. 1 yas uygun bence.. tek tavsiyem kreşleri iyice arastirin.. ilk kriteriniz kamera sistemi olsun.😉 butun calisanlarin diplomalarini sorgulayin..
Kresi mutlaka gezin ne kadar donanimli ve çocuklara uygun olup olmadigini kontrol edin.. mutfagi kontrol edip gıdaların ne şekilde muhafaza edildigine bakin.. asciyla mutlaka iletisim halinde olun.. alışma sürecinde çocuğunuzu bir kac saat birakmanizi ve bu bi kac saat te onu uzaktan izlemelisiniz çocuğunuz sizi gormeden.. dramatii vedalasmalar yapmayın cocuk bundan korkuyor cunku hissdiyor endisenizi.. gayet normal bir hava sergileyin.. sanki bir oyun parkında oynayacakmis gibi.. tavsiyelerim bu kadar🤗