Yusuf_goktug Kizlar bebeğim iki aylık bir aydır geçmeyen hiriltisini var boğazı tıkanık gibi doktora da götürdüm ilaç veremem.dedi tıkanıklık ust solunum.yolunda dedi aama geçmedi hala varmı öyle olupta geçen anneler🥰🥰
H12345 Yusuf_goktug benim de bebeğim 2 aylık bende goturdum sanki boğazında balgam var çıkaramıyor gibi . Ki zaten onlar bizim gibi boğazlarını böyle öhö öhö yapmayı bilmedikleri için tıkanıklık oluyormuş 6 ay sürende var 1 yasa kadar olanda dedi. Bii ara uyumadan nefes alıyor mu diye bakmaktan uyumuyordum. Ama yapabileceğim birşey yok… com üzülüyorum onu öyle görünce koca adam gibi horluyor gibi
Saredeniz Yusuf_goktug benim bebeğim de 2 aylık hırıltısı var. Bir de arada hapşırıyor hasta mı diye korkuyorum.
Damla_K Yusuf_goktug sen sürekli burnunu temizlemeye devam et canım. Büyüdükçe düzeliyo bizimde oyleydi
Neslihancaglar Bende de aynı sorun var 😒 bebeğim 3 aylık ve bu hırıltı 3 aydır geçmiyor. Doktor ciğerleri temiz sürekli damla daöla serum fizyolojik damlat gün aşırı aspiratörle çek dedi, gece tıkanırsa mutlaka çekip temizle yoksa uyuyamaz dedi
lionyez Çok da tek doktora güvenmeyin. Bebeğim 5 aylıktı hırıltı ile başladı kaç tane doktora gittiysem hava verip serum yap dedi gonderdii oğlum kollarımın arasında bayıldı ve sonra zatürre tedavisi gördü 3 gün hastanede yattık. Hep ihmal ettiler dediğimi yaptıramadım doktorlara ☹️ yalvardım kavvga ettim düzelmiyor diye ama hepsinden şikayetçi de oldum ama kimi kime şikayet ediyorsun. 😏