Aysegul4845 Merhaba anneler 28 günlük bebeğim var ve bebeğime köstek yapmak istediler bebek rahatlar diye bende izin vermedim sonuçta küçük daha kolu bacağı falan çıkar bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi?
LadyMarmalade Aysegul4845 daha 28 gunluk cok hassas herseyiyle kemikleri eti ne ki daha allah korusun bisey olur yaptirma canim banada buyukler yapalim dedi de ne alaka 🤦🏻♀️
Aysegul4845 Balteknem bende bilmiyorum ve yaptırmadım kalabalık değildik merak etmeyin misafir kabul etmiyorum zaten 😊
Biricikask Aysegul4845 bizde cocuk yurumeye baslayinca olur kucuk bi keseye bizar seker konur bebek orurtulur iki ayagina baglanir cocklardan biri bi kacar biri kovalar bebegin gelisimine ne etkisi var yillardir dusunurum de bi mantik bulamam.
Birkoalaanasi Aysegul4845 iyesi batar derler kucakta durdukça, iyesinden huzursuz olur uykuya geçemez derler. O yüzden yaparlar.
Balteknem Aysegul4845 ama kalabalik oluncak onda herkes toplanır ve birseyler baya yapilir ikram verilir cocuklar kosar bebegin ayağında kurdale vardır onu kesir bir daha düşmesin diye ve paralsr verilir cocuklara kesene daha fazla tabi
Aysegul4845 _Zeynep_bebek sağ eliyle sol bacağını sol eliyle sağ bacağını sırtta birleştirmesi oluyor