Damlaakin Kızlar selam bebeğim 4,5 aylık şükür sütüm var ama bebeğim kilo alamıyor tartıda hep olmadı gerekenden az çıkıyor 2 ayda 600 gram almış 🥺 sürekli emmek istiyor hep emziriyorum bir kaç kez mama vermeyi denedim biberonla yada kaşıkla asla kabul etmiyor biberonu çekip mememi veriyorum onu alıyor 🙄 genel olarakda huysuz bir bebek bu huysuzluğu açlığından mı neden anlayamıyorum kan testi verdik temiz sadece troidi çok az yavaş çalışıyor dedi doktor endokrin bölümünden randevu alacağım bu sebepten sizce neden böyle 😞 gün içinde bensiz 10 dk duramaz hep ağlar bazen yemek bile yiyemiyorum bu yüzden
0000005712 Damlaakin canim bi akrabamiz lactamil kullanmis kendine bebegi kilo almis sende dene istersen
Hbbadgzl Damlaakin bence doymadıgı için yapıyo sütünüz vardır ama çabuk bitiyor olabilir sağarak kontrol ettniz mi ?
Ceydakoruc Damlaakin biberon çok önemli benim kızımda denediğim hiç bir mamayı kabul etmedi ama en son lansinoh biberon aldım onunla içiyo
Damlaakin Ceydakoruc biraz pahalı diye diğerleri wee baby aldım ben biberon birde süt sağma makinasının biberonu var baby plus marka
Ceydakoruc Damlaakin çoğu bebek anne göğsünden farklı diye onları tutmaz, tutarsa da emmeyi bırakır işiniz daha da zorlaşır. Lansinoh, mamajoo, avent, tommer timpleydi sanırım bide bunların anne göğsüne yakın biberonları var onlara bakabilirsiniz