gamzeoguz3 Kızlar normalde 2 numara mama kullanıyoruz Ama eşim bugün eczaneden yanlış almış 1 numara almış mamayı o hazırladı sonra ben fark ettim şizce birşey olur mu ?
Defne_cicegim gamzeoguz3 bi eczane çalışanı olarak söylüyorum hiç bişey olmaz aralarındaki farkları sadece vitamin değerlerinin fazla olması 🤗
HonKiPonKiDoNiNo Olmaz neden olsun 🙂 karni her sekilde doyar. 2 nin farki sadece icinde prebiyotik olmasi..
gamzeoguz3 HonKiPonKiDoNiNo yok doyarsa be bileyim şimdi ayına göre numaralar farklı olduğu için kafam karıştı 🤷♀️
mihrosum Bız 2 numara bulamamıstk bır ara kızım aptamil prosyneo dan Baska mama ıcemıyor diye 1 numara alıp kullandık hemde 3 kutu. Sonra yıne bulduk cok sukur bır sorun olmaz kuzum oda mama buda mama ❤️
gamzeoguz3 mihrosum mama tabikide ama farklılık vardır belki ayından büyük diye korktum yaşan yok ilk çocuk olunca insan ufacık seyleri bile takıyor 🙏🏻Çok sağolun vallahi içim rahat etti
gamzeoguz3 Ay allah razı olsun içim rahat etti ya kutularına baktık evet vitaminlerde fark var ufak tefek ama işte ne bilim yinede duymak daha iyi geldi 🙏🏻😊