fnda_metehan Merhabalar kızlar . Bebeğim 6 aylık. Ve ilk uzun seyahati olacak. Yeni ek gıdaya geçtik.yolculukta ne almamı önerirsiniz
Misskokulum fnda_metehan irmikli meyveli muhallebi yapıp kavanoza koyabilirsiniz uzun süre bozulmuyor hem besleyici hem doyurucu
Kuubra fnda_metehan aptamil veya hero baby meyveli kaşık mamaları sıcak su ile birleşince mikkemmel oluyor 😂😂 1 kutu alabilirsin, bide termos tabi sıcak su için. Bi de meyve emziği olabilir içine muz koyarsın emikler durur 😂❤️
Esleminannesi17 fnda_metehan sebzelerden patates havuç olabilir haşlayip kavanozlara koyabilirsiniz. Yogurt alabilirsiniz. Birde muz ve elmada yiyebilir pure haline getirip kavonozlayabilirsiniz bu dediklerimi.
fnda_metehan HonKiPonKiDoNiNo termodinamik mama derken nasıl yapıyorsunuz. Yani sebze yemeği yada çorbası gibi yapsam termosa koymuş olsam sıcakta olur. Ama termosta o tarz bişey konulur mu bilmiyorum
HonKiPonKiDoNiNo Ne kadar saglikli olur onu bilemedim.. Ama dedigim gibi termosla yaniniza sicak su alip ister mama ister muhallebi yapabilirsiniz.
fnda_metehan HonKiPonKiDoNiNo anladım. peki sıcak su mutlaka alacağım. Muhallebiyi sıcak su ile nasıl yapıyorsunuz. Yani ocakta ısınması gerekmez mi kıvam alana kadar
HonKiPonKiDoNiNo Hayir gerekmiyor.. Aptamilin kasik mamalari var tahilli ve meyveli.. direk kabin icine koyup uzerine su kasikla karistiriyosunuz..
HonKiPonKiDoNiNo Butun marketlerde bulabilirsiniz 😂😂 tadi sahane ben bile yedirirken bikac kasik aliyorum 🙈 fnda_metehan
fnda_metehan Yaa süper o zaman ya. Valla dışarıda olduğumuz zamanlarda da korkmamak gerek o zaman çok sevindim 😍😍peki şimdi bakıyorum da çeşit çeşit var. Bunlar her bebeğe uygun oluyor mu acaba. Yoksa kutu üzerlerinde kaç aylık oldukları yazıyor mu
HonKiPonKiDoNiNo Geneli 6 -36 ay arasi, en iyisi Aptamilinkiler.. meyve puresi istersenizde yolculukta herobaby nin organik kavanoz meyveleri iyidir 🙈😂
fnda_metehan HonKiPonKiDoNiNo ooo herşey varmış yolculuk için süper 😂dediğiniz kaşık mamanın tadını bende merak ettim 🥰
Badetryki HonKiPonKiDoNiNo evett sizi görmüştüm daha önce hemen tanıdım☺️ Analı babalı büyüsün bebişiniz sağlıklaa 💓
Esleminannesi17 Eğer derseniz ki k kadar uğraşamam herobabynin organik kavanoz mamalarindan ayina uygun olani alin atin cantaya birde kaşik ve sicak su. Sicak suyla ilitip yediriverin.