kubraguney Bebeği işitme testinden geçemeyen var mı yardım edin lütfen? Devamında nasıl bi yol izlediniz ? oğlum tek kulaktan kaldı klinik beraya yönlendirildik ona girecek korkuyorum :( yoğun bakım geçmişimiz var
Cinarrr kubraguney çok geçmiş olsun benim bebeğimde üç aylık iki kere yoğun bakım geçmişimiz var altı aylık olunca bizde yaptıracaz korkuyorum 😭
kubraguney Cinarrr geçmiş olsun size de Allahım korusun yavruları..Antibiyotikler zarar verebilir dedi doktor :( ama 6. Ayda mı yapılıyor bilmiyorum birşey demediler
kubraguney sevgiic inşallah bizimkide geçer ne kadar sürdü test içim içimi yiyor korkuyorum Rabbim bütün yavruları esirgesin
Cinarrr kubraguney biz şimdi bir haftalikken yapmıştık zaten yoğum bakimdan çıktığında bir aylıktı doktor bize iki aylık olunca tekrarlayın demişti tekrarladik iki kulagimizda geçti ama altıncı aya kadar daha ayrıntılı bakılması lazım demişti şuan dört aylık olacak önümüzdeki ay gidecez teste Allah korusun yavrularımızı insallah
kubraguney GoGirl Allah Allah bayıltılacağını da söylemediler uyuyup gelsin dediler.Banyo yaptırdınız mı peki