esra1106 Merhaba kızlar bebeğim 17 günlük hem meme hem mama veriyorum kilo alımı yavas diye mama verenler su veriyomusunuz mamadan sonra su verilir diye duydum sizce vermelimiyim günde 2 defa mama yapıyoruz gece
Haminne esra1106 benim bebeğim de 32 günlük hem mama hem anne sütü veriyorum mamadan sonra bir kaç çay kaşığı su veriyorum. Sadece anne sütü veriliyorsa su verilmez diye biliyorum mama verenlerin su vermesi gerektiğini duydum 🙏🏻
Esin4006 esra1106 ben verdim açıkçası ilk iki ay mama takviyeyle gitti ama verdim bı iki çay kaşığı..mamadan sonra vermenin sebebi hem sarilıktı o yüzden verdim hemde mamadan sonra ağzında kalan mama gitsin pamukçuk olmasın diyeydi Allah şükür iyide geldi bence..çok vermedikten sonra ben yararını gördüm
Mervemerveesk esra1106 benim bebeğim 5 aylık hala meme ve mama olarak gidiyoruz. Bugüne kadar hiç su vermedim ve hiçbir doktor da su ver demedi. Küçücük midesini suyla şişirmeyin boşuna.
Minikhayat_1 @esra1106 ister anne sütü ister mama farketmez 6 aya kadar hiç birşey verilmez süt ve mama dan başka bebeğe
esra1106 Esin4006 bende ağzındaki mama kalıntıları gitsin diye veriyodum bi de mamadan snra midesi yanar su vermen lazım dediler ama cevaplar eşit geldi :) en iyisi doktoruna sormak sanırım
_Zeynep_bebek esra1106 ver canım 1 cay kasıgı kadar pamukcugu engeller ama veemek şart degıl sudan yapılıyor zaten mamada bbegin ihtiyacı ordan karşılıyor zatenw anne sutu de alıuormuş
frambuazliturti esra1106 suyun zararı yok sadece suyla midesi şişip anne sütünü daha az alır gelişmesi yavaşlar diye doktorlar önermiyorlar. Ama ben veriyordum bebeğim günde iki kez az az
attbianne Meme artı mama verdim her mamadan sonra 1 kaşık su verdim ağzını temizlesin diye mama böbrekte tutulma yapiyo ne yazıkki oyuzden verin diyolar 1 2 çay kaşığı verin kaynamis soğumuş su hicbisey olmuyo