gokdeniz20 Merhaba sevgili anneler bebislerinizi hangi hastane doktora götürüyorsunuz memnuniyetiniz nasil sohbet edelim🙂
Benanin_Annesi gokdeniz20 Hayat hastanesinde doğum yaptım ama bebeğimi doktora götürmedim şimdiye dek.Rabbimde muhtaç etmesin eksikliğinide göstermesin 🙏
Guler100 gokdeniz20 yildirim dorukta yasemin akarlara goturdum 1sfer cok memnun kaldim acikcasi her ay doktora goturmuyorum bizim saglik ocagi hemsiremiz cok tatli bilgili kadın gerekmedigi surece hastaneye gitmedik
Batininannesi gokdeniz20 hayat hastanesinde doğum yaptım medya namdar a gidiyorduk sonra kontrole gittiğimizde o izinli olduğu için tesadüfen Burçin hanım vardı ona gittik ondan daha memnun kaldığım için onda devam ediyoruz
Asminlina Doruk yildirimda dogum yaptım sebahhattin beye gidiyorum asiri memnunum cok detayli anlatıyor
Benanin_Annesi gokdeniz20 Ama ilk doğum yaptığımızda erol bey di doktorumuz o geldi baktı iyi bi doktordu Benim bebeğim 3 aylık 22 günlük
gokdeniz20 Guler100 Şanlisiniz öyleyse biz her ay aşıları için gidiyoriz aylik rutin kontlerimizde yapiliyor Oturdugum semtte saglik ocagi yeni acildigi icin 1 doktor var ve memnun degilim acikcasi devlet asilarimizida medicanada yaptırıyoruz