Tuqce Merhaba arkadaslar ikizlerimin birinin gözü 4 5 gündür böyle geçer diye bekliyorum ama gecmk bilmiyo hastaneye de gidemiyorum virüsten dolayı 1 bucuk yasında
Si_se_ta_be Tuqce Gözünü tırmalamış gözüne birşey değmiş olabilir. Benim bebeğimin de olmuştu. Tırmalamıştı. Ama yine ne olur ne olmaz gösterin. Bir göz problemi çıkmasın. Geçmiş olsun🌷
Yagmurmert Tuqce merhaba. Aynı şey benm kızımında başına geldi. Sağlık ocagındaki uzm. Doktorumuz gentagut ve teramıcyn verdi gecti ama bu sefer de dger gozu oldu. Bende takip etcem. Eğer gecmezse akdeniz üniversiteisnde bir profesöre goturmeyi dusunuyorum.
Ada54 Tuqce bizde de vardı canım doktora götürdüm ovuşturmadan kaynaklı onların gözü çok hassas ondan
Ikizannesi2020 Tuqce bugün benim ikizlerimden birinde de vardı ama daha hafifti bide şimdi baktım da nerdeyse geçmiş ya bi yere sürtmüştür yada gözünü kaşımıştır diye düşündüm de siz varsa doktorunuza resim atın isterseniz bi kaç gündür de geçmediyse
Jiyansiya Gözünü tırmalamış olabilir mi canım yarın sağlıkocağına git istersen damla verirler en azından geçmiş olsun