Deletedmom302 Meryemtuba bende onu kastettim aslında, demek ki kanamaniz durmuyorsa yanlış bir şey yapmış olabilirsiniz
Tugce1634 Nasıl yaktınız kendiniz veya niye yaptınız böyle birşey.rahimağzı yarası yaktırılır mesela,o da göremeyeceğimiz bir kısımda.
Meryemtuba Ben spray takmak icin gitmistim yara oldugunu ogrendim sonra doktor yakti o yarayi 20 gun akintin olur dedi ama bildigin kan yani adet kani gibi bende korktum aranizda ayni olayi yasayan varmi
Tugce1634 Meryemtuba Allah seni :) ben de diyorum nasıl yakmış.ben de dondurtmuştum canım.yaktırdıysan da aynı tabi.ama kanlı akıntı tarzı benim 16 gün sürmüştü
Meryemtuba Tugce1634 yani bende 23 gundur yakmisim ilk bir hafta beyaz akinti vardi ama simdi sanki adet olmusum kanama var yani öyle asiri cok deyil cok azda deyil yani normalmi yani sizde tam olarak nasil olmustu
Tugce1634 Meryemtuba dondurttum 16 gün kanlı akıntı oldu,5 gün sonrası da adet oldum.adet kanamasıdır yani o.biraz daha bekleyin,adet kadar sürerse sorun yoktur.
Meryemtuba Tugce1634 vala canim ne bilim ya korktum yani bana akintin olur dedi kanam olunca korktum hastaneyede gidemiyorum bi sorum dedım
Tugce1634 Meryemtuba bence adettir o canım.dediğim gibi akıntı bitti 5 güne adet oldum işte.7 gün sürer benim adetin tamamen bitmesi,öyle olmuştu.