Duygu190 8 aylık bebeğim diş çıkarıyor 3 4 gündür ishal, normal mi ne yapabilirim , yardımcı olabilir misiniz anneler
Ikrazumra19 Duygu190 normal evet patates muz yedirin olmadi probiyotik kullanin veya bol yogurt yesin
Snmduru Duygu190 aynı durumu ben yaşıyorum geçen gün post açtım hatta,şuan iyi çok şükür probiyotik önerisiyle yoğurt yedirdim sürekli reflor diye probiyotik desteği olan ilacı aldım (doktorun onerisiydi) şuan çok iyi çok şükür geçmiş olsun size de
Anne37- Duygu190 benim bebeğimin ishali tam 2 hafta sürdü yanında pişikte cabası ama bağırsakları bakteri kapmış ve dişte üstüne eklenince çok zordu isterseniz doktora getirin fakat beneklerde ishal normal eğer kakası sümükümsü kanlı değilse
Ikrazumra19 Duygu190 degisir aslinda bu durum 2-3 gune gecer heralde siz bol yogurt patatea muz filan verin
Duygu190 Snmduru teşekkür ederim size de geçmiş olsun bende doktora götürüp götğrmemekte kararsız kaldım geçemzse götürürüm artk
Snmduru Duygu190 götürdüm bende ürküp ama birşey yapmadı diş cikarirken normal dedi bı hafta yi geçerse gel dedi düzeldi
Esleminannesi17 Reflor ilacini bende aldim gecen ay cok ishal kusma gecirdi ama gecmedi 10 15 gun surdu hala daha civik cokta kaka yapar bir gunde 3 4 kez. 9 aylik. Normal mi bu durum
Esleminannesi17 Duygu190 bi acile gittim iste testlerimde bisey yok dedi bu ilaci verdi. Dahada gitmedim ama gidecegim özele bi bakalim ne dicek