Mrcoyku Kızlar bebekleri gündüzleri nasıl uyutuyorsunuz benim 2 aylık bebeğim gündüz uykuya geçemiyor uyuduğu zaman 10 dk da uyanıyor varmı tavsiyesi olan 🙏
Ikrazumra19 Mrcoyku kelin ilaci olsa demisler 2 aylik sabahtan beri uyumadi tam uyuyor geri kalkiyor malesef
Birkucukeylulmeselesi Mrcoyku aynı bide ne istediğini de anlayamıyorum emiyor gazını çıkartıyorum altı temiz kucak istemiyor artık kafayı yemek üzereyim eşimde yok12 gündür gece gündüz sadece ben ilgileniyorum
Aka2020 Ikrazumra19 bi kel de benim 😅 iki aylık memede uyumak istiyor uykuya geçemiyor sallıyorum yok. Ne yapacağımı şaşırdım. @Mrcoyku
Mrcoyku Birkucukeylulmeselesi allah yardımcınız olsun çok zor yanlız hele bir de 5 yaşında kızım var o da ilgi istiyor bebek durmuyor annem yardıma gelmese yandım
Mrcoyku Benimde ayağımda bunaldım sormak istedim dursun uyumasın diyorum durmuyor emiyor karnı tok altı temiz uykusu var belli hep mızırtılı
Birkucukeylulmeselesi Mrcoyku tek avantajım ilk olması işte 5 dakka da uyusa o vakti hemen eve ya da yemeğe bazende koşa koşa lavaboya giderek değerlendiriyorum😂
Ikrazumra19 Mrcoyku valla zor ya ev isi filan asla yapamiyorum bazen oluyor ki ev batmis ama napiyim bebis uyursa ya yemek yapiyorum yada buyuk kizimla ilgileniyorum
Mrcoyku Ikrazumra19 aynı valla arada annem geliyor da evi düzenliye biliyorum yazlık bahçe evine gidicez kendim baş edemem diye geçemiyoruz annem uzak gelemez diye
Mrcoyku Ikrazumra19 allah yardımcınız olsun çok zor bol sabır versin gecicek bu günler inşallah biraz büyüseler
Mrcoyku Birkucukeylulmeselesi evet tek oldu mu bi nebze daha kolay bebeği uyutsam hemen öbürü ile ilgileniyorum yoksa hemen anne sen benle oynamıyorsun artık hep miraçla ilgileniyorsun diye üzülüyor 😢