Bernagkgkz Kızlar merhaba. 42 günlük bebeğim sürekli ağlıyor emziriyorum memede uyuyor yatırdığım anda yine uyanıp ağlıyor hiçbi şekilde durduramıyorum başına gelen var mı bana yardımcı olun nolur
Deletedmom334 Bernagkgkz kucak istiyor annesi, kötü anlamda söylemiyorum daha çok küçük senin kokunu almak istiyor kucakta güven duyuyor onu mahrum bırakma hiçbir şey onlardan önemli değil kalsın kucağında 🌷
Ardenege Bernagkgkz eğer fiziki bi sıkıntısı yoksa hastalık falan kundak+beyaz gürültü sakinleştirir.sizstresliyseniz o da geçiyor bebeğe sakin kalmaya çalılın
Tuba Bernagkgkz Muhtemelen ya ilk atağını geçiriyor (5 haftalık cıvarı başlıyor) ya da gaz sancısı çekiyor😣
Bernagkgkz Hepinize teşekkür ederim cuma kontrol vardı kilo alımı baya iyi süt yeterli dedi doktor canım. Kucak istiyo evet ama bu kadar istemedi normal mi onu bilemedim o yüzden yazdım size :) tek böyle olsun o ağlayınca korkuyorum Çok teşekkür ederim kızlar
Birkucukeylulmeselesi Bernagkgkz öyle bit süreç bende de oldu memede uyuyor yattığı anda gözler açılıyor uyumuyor durmuyordu doymuyormu niye bu huysuzluk diye çok düşündüm ama kilo alımı iyi çıktı bizimkininde bence bize ihtiyaç duydukları içindir diye düşünüyorum
Bernagkgkz Teşekkürler kızlar. Atak haftasını geçtiğimizi düşünmüştüm ama geçmedik sanırım. Yeterki iyi olsunlar tek sorun bize ihtiyaç duymaları olsun :)