demir1717 Prensveprensesannesiiiii Ben kullanmadım tam kullancaktım tekrar gebe olduğumu öğrendim. Arkadaşım kullandı ama emzirmiyor 27 aylık kızı var. 103 kg dan 81 kg ya düştü 3 ayda. Bir de şekeri kesmiş diğer normal her şeyi yemiş. Çayını almış.
Prensveprensesannesiiiii demir1717 nekadar güzel kilo vermiş emziren annelerde yani bebeği ek gıdaya geçen annelerde kullanabilirmis öyle diyorlar bebeğim 10bucuk aylık benimde
demir1717 Mirage91 Bana anca cevap verdi sordum tekrar da.Herhangi bi sıkıntı yaşamamış.Kan tahlili filanda yaptırmış her şeyi normalmiş.Tabi şeker tansiyon gibi müzmin hastalıkları yok, yaşı 34.
anneyimben_ Ben stayfit kullaniyorum canim emziriyorumda yeni basladim hamile kalmadan once kullandim 1 hafta 3 kilo vermistim hamile kaldigimi ogrenince biraktim dogum yaptim 2 ay sonra tekrar basladim tavsiye ederim
Prensveprensesannesiiiii anneyimben_ emzirirken kullanılabiliyor yani peki nerden aldiniz siz caymi oda nasıl kullandınız benim bebeğim 10bucuk aylık
anneyimben_ Prensveprensesannesiiiii evet canim kullanilio bebebgim 2 ay 3 gunluk emziriyorum.instagramda sayfadan aldim sedef kaymak dilerseniz sayfasina bakin kendiniz karar verin cayi var kapsulu var biberiue suyu termal tayti felan whatsap grubupta var kullaniyo olanlar ordan birbirimizi motive ediyoruz bir cok kisi kilo veriyo