cocukadam Merhaba 3 aylık bebeğim var çok bunaldığım ve biraz değişiklik olsun istediğim için bi kaç gün bi yerlere kaçalım diyoruz sizce 3 aylık bebekle tatil zor olur mu olur derseniz zorlukları nelerdir yoksa kayınvalideme bırakıp mı gideyim yoksa hiç gitmeyeyim mi önerilerinize ihtiyacım var
EsininAnnesi cocukadam Bence gidecekseniz bebeğinizle birlikte gidin.Zor olacağını düşünmüyorum.Biz kızım 10 aylıkken gitmiştik 5 aylık da hamileydim,çok da zor olmadı 😁 Büyüdükçe daha zor oluyor bence.
Deletedmom277 cocukadam 2.5 aylıkken gitmiştik. Bence en kolay tatil 6 aydan öncesi. Çünkü ek gıda yok, ya mamayla beslenecek ya da emzireceksiniz o yüzden en kolayı bizim çok rahat geçmişti
Esraogey cocukadam biz o aylarda termal otele gitmiştik sürekli arabasındaydı sadece acıktıkça arabadan alıyordum üstüm ıslaksa yanımda yedek havlu taşıyordum çocuk ıslanmasın diye emzirirken bir de I an müsait eözirecek yer bulmak sıkıntı olmuştu ama çok da zor olmadı
Benimoykum cocukadam bebeğin çok küçük zor olmaz arabada yolda uyuyacak bir zaman da sadece giderken çocuk için ateş düşürücü ilaç sürüp vs herşeyi alın burun açıcı damla aspiratör onun dışında eşyalarını alın gidin 🙂 çocukla 9 aya kadar arabada gece gündüz farketmez büyüyünce daha zor bı 4-5 güne yola cikicaz kizim 19 aylık ve arabada durmak istemiyor mesela sırf o yüzden gece yolcuğu yapicaz kizim la ilk tatilimiz de 4 aylıktı İstanbul da oturuyorum İğneada ya gitmiştik 2-3 saat sürmüştü yol gidene kadar uyudu zaten evladınin da gezmeye hakkı var o yanında olursa daha iyi hissedersin kendini hep çocuk temiz hava alınca daha rahat uyur 🙂
cocukadam EsininAnnesi Deletedmom277 Esraogey teşekkür ederim cevaplarınız için peki yatak olayını nasıl yaptınız bebeğinizi nerde yatırıp uyuttunuz onun hakkında da bilgi alabilir miyim sizden
Esraogey cocukadam park yatak getirdiler odaya Alt katına alınmış haliyle tabii ama benim içime sinmedi evimiz gibi temiz değil yerler banyoya giriyoruz çıkıyoruz dılardan geldiğimiz ayakkabı terlikle geziyoruz odada çocuk yozun pisliğin içinde yatacaktı yatırmadım ben yanımızda yatırdım
Esraogey cocukadam dışarfayken de denizde veya havuzdaysanız arabasında yatırırsınız uyur sıkıntı olmaz bence
cocukadam Benimoykum bende İstanbuldayım yakın bi yer düşünüyorum nerde kaldınız iğneada da memnun kaldınız mı
Duru_m cocukadam emiyorsa sorun olmaz hazır maması her yerde benim 7 aylık kızım hala emiyor ek Gıda vermesem de sıkıntı yok biz de gideceğiz inşallah
Mevara cocukadam bence bebeyi bırakmayın çünkü tatilin tadını çıkaramayacaksınız aklınız hep onda olacak çok küçük. Kendi arabanızsa rahat olur zaten araba da ninni geliyor yolda uyur.
cocukadam Mevara haklısınız yolu düşünmüyorum zaten dediğiniz gibi arabaya biner binmez uyuyor ama bebeğimle ilk kez gideceğim için nerde yatırıp uyutcam sorusu çok kafamı karıştırıyor
Elif-ecre 3 aylık bebek bi kaç günlüğüne kayınvalideye bırakılır mı ya bunun seçenek olması bile ilginç. Sizin kokunuz sizin sesiniz olmadan 3 aylık bebek nasıl durabilir yapmayın ya.
cocukadam Elif-ecre yapmıyoruz zaten merak etmeyin öneriye hatta tabiri caizse gaza ihtiyacım olduğu için konuyu buraya açtım ‘bebekle gidebilirsiniz’ cevabını duymak için
Deletedmom334 cocukadam bebeği kesinlikle bırakmayın, biz de gittik tatillere bebegim 3 ay 24 günlük, taşınabilir beşiği var onu aldık yanımıza, insanın olmadığı ya da az olduğu yerlere gidiyoruz hem psikolojik olarak da iyi geliyor kesinlikle gidin bence
Elif-ecre cocukadam o zamaann “ tabii ki bebekle de gidebilirsiniz. Zaten küçük olduğuniçin çoğunlukla uyuyacaktır. Açık havada daha güzel uyuyorlar. Rahat edersiniz. “ 😁😁😁 ama ben gitmeye cesaret edemiyorum. Benimki 7 ay 25 günlük
Elif-ecre cocukadam yani bebekle elbet zor ama kafa dağıtmak için gidiledebilir. Millet gidiyor valla. İmreniyorum