Melek111 Bebeğim kakasını yapamıyor anne sütü ile besleniyor sadece yapabilmesi için neler yemem lazım 😥😥😥😥
Boncugumm Melek111 öncelikle sizde de aynı sıkıntı varsa önce kendi sıkıntınızı çözmelisiniz çünkü sizden bebeğe geçiyor Bebeğinizin popusuna zeytin yağı sürün işe yarayabilir
Deletedmom812 Melek111 kaç gündür kakasını yapmıyor canım anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normaldir
Kbr_2020 Melek111 dut incir kaynat onu iç ye hem sütün bollaşır hem bebeğinin sıkıntısı kalmaz inşallah
Gizemre Melek111 bi çay kaşığı zeytin yağı içirin yazık ya ben öyle yapardım poposuna da sürerdim 5 dakkaya yapardı
Boncugumm Melek111 o zaman poposuna devamlı zeytin yağı sürün bir dönem böyle oluyor bebekler sonra geçiyor sıkıntı yapmayın
_Busra_ Melek111 iki aylik bebegim bi Aydir bikac gunde bir yapiyor anne sütü aliyor sadece normal yani.Doktorada götûrdüm normal dedi.uc gunu gecince poposuna zeytinyagi sürüyorum yapiyor . Sende gunde bi iki tane kayisi ye
Nrsn5 Melek111 canım benimkide 4 gün yapmadığı oldu 3.5 aylıkken falan düzeldi gayet normal sıkma canını eğer gazı varsa ayaklarını kaldır poposuna masaj yap ben öyle yapıyordum çıkarıyordu rahatlıyordu