dertlikerkenez duyguluu sab simplex gaz damlası biogaia ise probiyotik ikisinin görevi ayrı olduğu içim aynı anda kullanılmalı bize doktorumuz bu şekilde tavsiye verdi
Pelo_00 duyguluu biogiayı bir kaç gündür kullanıyoruz etkisini görmeye başladık zaten biogia gaz damlası değil probiyotik gaz damlasıyla beraber kullanılabiliyor.
Ahsentos Biz biogaia kullanıyoruz, memnunuz. Ayrıca ilk başta gazdan çok ağlıyor diye metsil diye bi şey vermişti doktor. Aynı işi görüyor ve baya da işe yaradı bizde. Biogaia ayrıca prebiyotik oldupu için onu aldık
TutuKelesh Ahsentos biogai fazla ıkınma veriyor demişti burdakı anneler? Ben maflor kullanıyordum, gece gündüz uykuda bile ıkınıyordu. Uykusu bozuluyordu. Biogai öyle yaptımı sizde? Ve nasıl kullanıyorsunuz?
TutuKelesh Ahsentos evet damladan maalesef . O yüzden ben aldım ama kullanmadım. Öylece duruyor dolapta.
Ahsentos TutuKelesh ben de değiştireyim madem sonraki ay başka alayım. İstediğimizi kullanabilir miyiz ki acaba doktora sormak zorunda mıyız
TutuKelesh Ahsentos ben sormadan aldım. Sonuçta gaz damlası ve bağırsak düzenleyici. Doktor yazıyor işte.