Ygmrkznci Merhaba güzel anneler. Benim 5 ay 8 günlük oğlum sabah çok erken kalkıyor bi uyku rutini yapmam lazım sizce uyku düzeni nasıl olmalı uyanıklık süreleri nasıl sizin bebeklerin ve kaç kere uyutuyosunuz teşekkürler şimdiden
Elifffyvz- Ygmrkznci benim de 5ay 7günlük bebeğim.normalde 2.5-3 saatte bir uyumaları gerekiyor diye biliyorum.bn de sinyalleri alınca hemen uyutmaya çalışıyorum ama bzde uyku büyük skntı.uyutuyorum ama hemen uyanıyo bzde dr hiç düzen yok yani🤦🏻♀️Erken derken kaçta uyanıyo bebeğinz
Nefesdunya Ygmrkznci benim kızım da 5 aylıkken akşam 8de yatar sabah 5-6 arası kalkardı. Aslında normal bir durum bu. Günün aydınlanması ile birlikte biyolojik saatleri uyandırıyor onları. Büyüdükçe 6 oldu 7 oldu 15 aylığız şuanda genelde 8.30da kalkıyor artık. Her akşam 8-9 gibi uyutuyorum. Bir bebek için en idaal saat bu. Bütün büyüme hormonlarını alabiliyor bu şekilde.
zeynepin_annesi31 Ygmrkznci canım benim kızım da 5 ay 8 günlük uyku düzenimiz bizim de Yok ve olamiyorda yapamıyoruz bir türlü. İki hafta öncesine kadar akşam 8 de akşam uykusuna geçer sabah 6 gibi kalkardı son iki haftadır akşam uykusuna 9.30/10 gibi anca geciyor sabah 5 te kalkiyoruz. İki saat uyanık kalıyoruz 20dk 30 dk uyutmaya çalışıyorum zorla
Ygmrkznci Elifffyvz- sabaha karşı 4 4.30 civarı uyanıyor kaka yapıyor gözlerini açıp bana bakıyo uykusu tekrar 1 saat sonra geliyor 7 de tamamen uyanmış oluyoruz napicaz böyle bilmiyorum
Elifffyvz- Ygmrkznci yaa çok erkenmiş gerçekten 😐 inşallah düzelirler allah kolaylık versin hepimize inşallah 🤗