Arasimmm Kizlar normal dogumdan sonra genisleme acayip derecede fazla oldu bnde hastaneye gitmeye utaniyorum benim gibi bu durumu yasayan varmi acaba gitmeyede korkuyorum hastaneye gitsem dikis falan atarlarmi surec nasil olur ?
galadriel Arasimmm Doktor hatası gibi duruyor bi kaç dikiş daha atıp orayı daraltabilirdi şahsen benim dikişlerim öyleydi.
Butterfly Arasimmm hastaneye gitseniz yapacakları bişey olmaz sadece vajinal estetik operasyonu geçire bilirsiniz ama 2 ci çocukdan sonra o oparadyon mahv olur yine bence🙄
Arasimmm Ikrazumra19 evet oyle dusundum ama tongat amura diye genislwtici bir sey var herkes memnun ondan alicam
Synmannesi Kaç dikiş var canım bende 3 gün önce doğum yaptım normal çok dikişim iç dış şeninde öylemiydi? Dikişlerin kaç güne iyileşti :: Merak ettım kusura bakmayın
arslaninannesi98 Zamanla toparlıyor fakat eskisi gibi olmuyor yinede, en son ki doğumdan sonra estetik yaptırabilirsiniz
Synmannesi Kaç dikiş var canım bende 3 gün önce doğum yaptım normal çok dikişim iç dış şeninde öylemiydi? Dikişlerin kaç güne iyileşti :: Merak ettım kusura bakmayın
Arasimmm Synmannesi ilk dikisim 10 gunde dustu sonrasida tek tek dustu gormedim bile 5 dikis vardi galiba
Arasimmm Butterfly yok ya gitmem zaten korkuyorum anca 2.cocuktan sonra dikisleri biraz cok atarlarsa iyi olur galiba
Butterfly Arasimmm eğerki genişlenme içerdense doğum esnasında oraya dikiş atamazlar ama ki eğer dışardansa doktorunuza söylersiniz ve diker
Defnedilan34 Arasimmm doktor hatası iç dikimi iyi yapması gerekliydi bende normal doğum yaptım 8 aylık kizim öyle bi sorunum yok