Mirayinnanesi 2 ay 23 günlük bir bebegim var 40 gun boyunca hic sallamadim sonra ayakta sallamaya alisti uyurken once sallıyoruz nasil bıraktirabilirim?
Pares Mirayinnanesi zıp zıp hamak al canım ben öyle kurtuldum ayaklarımın üzerine basamazdım saaatlerce sallardım şimdi ona alıştırdım ayakta sallamayı unuttu
asocialmom Mirayinnanesi sakın alıştırmayın koyun yatağına ne zaman uyursa uyusun sonra bıraktıramıyor insan ben çok pişmanım
Saripapatyaannesi34 Mirayinnanesi hemen bırakın sallamayı ben kızımı 5 ayına kadar salladım çok pişmanım sonra uyku eğitimi verdim şuan 1 yaşında asla sallanmak istemez yatağına koyarız ee ee yaparız uyur uyku eğitimine başlayın daha çok küçük hemen alıştırırsınız zaten zorlanmazsiniz
Mirayinnanesi Ya bir bakima iyi oluyo uykuya daliyo hemen ama bir bakimasa devamli ileride sallanmak isterse
55eren55 Mirayinnanesi canım başka yöntemler dene meme de uyuma pışpış patpat yöntemi ben öyle uyutuyorum ya da beşiğinde sallayarak
Yagmurliva Mirayinnanesi bende kızımı dgdugundan beri sallıyodm 7 aylık olucak son bir aydır sallamadım kucağıma aldım gözlerine bakarak ninni söyledim cok hafif bir sallmyla göğsümde uyuyup kaldı beni izlerken suanda uykusu geldgnde kucagma yatryrm hemen dalıyo yavrum sizde deneyin
idil1990 Mirayinnanesi kucaginda emmeden sallamaya calis uc gune alisiyor diren simdi yapamazsan ilerde hic yapamazsin tam dalmadan yatagina koy ki kendi uyumayida ogrensin cok rahat edersin ilerde oda kaliteli bi uyku uyumus olur
tuval 9 aylık bebeğim emerek uyumaya alıştı sallamakta emerek uyutmakta kötü nasıl kurtulacağız acaba
Saripapatyaannesi34 Mirayinnanesi bebeğiniz uykuyu çok sevecek adlı kitaptaki bi yöntem ile yatağına koydum ee ee piş piş derken biraz ağladı falan sakinleştirerek zamanla uyuttum öyle yanına sandalye çekerek
Kereminannesi09 Mirayinnanesi besiginiz sallaniyorsa ona gecirin onda sallayin biz dunya para verip besik aldik niye onda sallayip uyutmadik hala anlamiyorum minicikti hafifti esim ayaginda sallamays alistirdi simdi buyudu agirlasti cok zor geliyo ama sizinli daha kucuk hemmen biraktirabilirsinz