guney_ve_sarpin_annesi Kızlar Rotavirus ve Menenjit Aşıları hangi ayda yapılıyor? Ne kadara alıp yaptırdınız? Sağlık ocağı yapıyor mu? Bildiklerinizi paylaşabilir mısınız?
Berrinsoyagazi14 guney_ve_sarpin_annesi rota 2. Ve 4. Ay yapıldı diğer aşılarıyla aynı gün yapıldı 311₺ ye aldık ilk dozu sağlık ocağı 2. Dozu ben evde kendim yaptım , menenjit 3.yada Yapılıcaktı koronadan dolayı erteledik 6ay 15 günlükken menenjit yapılacak
Ates_mami guney_ve_sarpin_annesi rotayı sağlık ocağı yapıyor ama menenjit hakkında pek bilgim yok. Rotanın 6 ay olmadan tüm dozların bitmiş olması gerekiyor. Menenjitte sınır yok. Doktorunuz belirliyor. İsterse 85 yaşında da menenjit aşısı olabilir. Ama 5 yaş altında tehlikeli olduğu içn ne kadar erken o kadar iyi. Menenjiti biz atlamışız. Çok doktor değiştirdik çünkü. 3 yaşını geçti. 3 doz olarak yapılacak. 2 doz yapıldı. Biri kaldı.Menenjit 2 aydan sonra başlanabilir. Rutin aşılarının olmadıgı bir dönemde onu da yaptırırsınız.
Didem52miray Bu aşılar özel Rota aşısı 2doz 311tl , 2. Yada 3.ayda yapılıyor 2ay sonra tekrar Menenjit aşısı da özel ama daha yaptırmadım yaptıracam bilgisi olanlar yazar