MerveLiva Hepatit b aşımızı bir hafta sonra olucaz ateşlenme oluyor mu aşı sonrası bizi neler bekliyor acaba 🙈Aşılar hakkında çok bilgim yok bu konuda daha tecrübeli olanlar varsa şu rota virüsü hakkında bilgilenmek istiyorum 🙈
Puki MerveLiva her bebek kendine özgü , böle sorular sormayın bence , benimki mesela hiç bi aşısında ateşlenme huysuzlanma vs hiç bişi olmadı . 🙃
Yrnasl MerveLiva biz 2 gün oldu vurdurduk rezil olduk vallahi ateş yok ama bebek çok huzursuz sürekli meme istiyor uyuyor 5 dk sonra bağırarak uyanıyor
MerveLiva Yrnasl o süreç şuan bizde de bikaç gündür var doktora gitmiştik bu üç hafta gaz dönemleriymiş huzursuz sebepsiz ağlamaları var bakalım hayırla atlatalım sıkıntısız inşAllah 🤗
1prensannesi_ MerveLiva maşallah allah bağışlasın cnm biz 5 ay 19 günlük olduk bu zamana kadar olan aşılarında ateş huzursuzluk olmadı çok şükür
1prensannesi_ MerveLiva yok cnm bnde bilgi edinmek istiyom burda duydum o aşıyı bildiğim tek şey eczaneden kendin aliyormussun galiba çoğu aile hekimi yapmıyor diye duydum yapanda varmış ama onu sorman gerekiyormus aile hekimine yapmazsa çocuk doktoru yapar heralde mecburum onu bilmiyorum bn aşı için gittiğimde soracağım
MerveLiva 1prensannesi_ ben doktorumuza sorduğumda rota virüsnün ateş ishal kusma gibi bağırsak enfeksiyonu olduğunu söyledi çok elzem olmadğnı ancak sürekli ishal olan çocuklarda faydasının olabilecğni söyledi sağlk bakanlğı aşı takvimnde de yokmuş ztn