Kızlar simdi oglum 3 aylık size baze seyler söylivem reflü betirtisi bunlar mı oluyor
Dogdu dogalı 5 en fazla 10 dk emip bırakma ve 5 dk dan sonrası ıkınma itekleme zorlamayla 10 dk ya cıkıyor yoksa hiç kendi kendine 10 dk emmiyor memeyi asırı zor alıyor ayakta hoplaya zıplaya yani acıksın iyice belki kolay alır diyip 4 5 saat sonra emzirdigim de oldu ama sonuc yine aynı yani aclık toklukla alakalı olmadıgını anladım
Onun dısında bu ay 300 gram anca almış biberonla mama veriyim dedim acken 60 cc anca içiyo yine oda zorla biberonu da 15 20 dk da anca tutuyo kendi istigiyle 20 cc anca içiyo sonrası ben agzına sıkıyorum oda aglaya aglaya içiyor yoksa ac kalıcak mecburum yani
Birde surekli huzursuz yani karnı tok altı temiz gazı yok uykusunu almış sekilde oluyor ama surekli huzursuz mız mız davranıyor en fazla uyanıkken yattıgı yerde 10 dk oynuyo hep kucakta sakinleşiyor
Yani pazartesiye randevu aldım doktora gitcem ama sizlere soruyum dedim belki reflu yasayan vardır bilmiyorum içim içimi yiyor cok üzülüyorum oglumu besleyemiyorum eleştirmeyin ama beni emmese bile yeter ki mamasını içip doysun istiyorum ama oda yok cok mutsuzum cok huzursuzum surekli beslenmesini dusunuyorum beslenme saati ne yapcagımı sasıyorum yani