Dlbrkckkya Sevgili anneler oğlum 5 ay 14 günlük bir kaç gündür huzursuz bugün sabahtan öksürük başladı ve akşama doğru arttı. Hemen doktoruna götürdük ama doktoru henüz çok küçük olduğu için ilaç önermedi ki bende ilaç verme taraftarı değilim. Gözlem yapmamı istedi şimdi yatıyor ama öksürdükçe uyanıyor. Doğal yollarla neler yapabilirim?
Deniz2961 Efem tbkı doktr ddı Bnm kzm 2.5 aylıkken kuru oksuruk vardı ılac vermedi o sekilde atlttk skur
Dlbrkckkya Efem evet denedim ve devam ediyorum Deniz2961 çok teşekkür ederim sanırım yavaş yavaş atlatıyoruz.. sadece anne sütü alıyor oğlum emzirme sıklığını da kusmamız çok olmasına rağmen artırdım.. Yeter ki geçsin öksürüğü başka hiç bişey önemli değil..
Deniz2961 Dlbrkckkya fayda bulana cok sevindm cnm kusması norml balgami varsa onuda atcktır bu sayede
Dlbrkckkya Deniz2961 aslında doğduğundan bu yana çok kusuyor doktorumuz gelişimi iyi olduğu için herhangi bişeye gerek yok emzirme sıklığını uzat büyüdükçe geçecek dedi ama şimdi daha çok emzirirsem daha çabuk geçecek gibi hissediyorum..
Deniz2961 Dlbrkckkya evt cnm senın sutun bebıısne sıfadır birde ılık oldugu ıçin bogazlarını yumusatyrdr
Dlbrkckkya Hala devam ediyor ama bu sefer kuru değil sanki boğazında balgam var gibi. Elma çayına devam ediyorum rahatlatıyor ama tam olarak geçmedi😞 çok teşekkür ederim ilgine canımsın 💐