SongulNare Yere yatırıyorum oynuyor biraz oyun halısıyla sonra kendi kendine uyuya kalıyor normal mi arkadaşlar çok zor uyuyan bi bebek normalde üç gündür böyle 🤔
Ogullarinaasikanne SongulNare ayy maşallah deyin nazar ettireceksiniz bebeğinize ne güzel gayet normal demek ki keyfi yerinde mis sizde işinize bakın dinlenin. benim oğlum 10 gündür sabah 7 de uyanıyor gece 10 a kadar toplasan 1 saat uyumuyor mahvoldum 😔
ant331 SongulNare bende bazen tüm gün uyumak istiyor çok nadir uyanık kalıyor hemen eşimi arıyorum biseyi mı var acaba duye. Bence bebeklerimiz normal biz anormal 😁😁ne istiyorsak yavrulardan nasıl yaransinlar bize .bizde 4 ay 1 gunluguz ❤️
Busepoyraz SongulNare op basina koy bizimkide atak donemi diye uykuya dalamiyor masallah ona belki yavas yavas kendi kendine uykuya dalar alisir
SongulNare Ogullarinaasikanne ufffff fenaymış ama bizim daha yeni 3 gündür böyle 😀 bundan öncesi uyku nedir bilmiyorduk 🤣🤣
Ogullarinaasikanne ant331 bu dediğiniz o kadar benlikki anlatamam. annem diyor cocuk uyusa dert uyumasa dert şimdi uyumuyor onu takıyorum cok uyuyordu bir dönem acaba normal mi diye ona takıyordum ahh bu bebelerin bizden çektiği 🙈😅