Elifnaz Kızlar nolur yardım 3 aylık bebeklerinizi kaç saatte ve ne kadar kaç dakka emZiriyorsunuz benim kızım doymuyor bir türlü sürekli meme ağzında olsun istiyor doymuyormu dicem ama 6,5 kilo sizlerin bebişleri nasıl neler yapıyorsunuz
Esrabayrakdar Elifnaz benm oğlan ilk zamanlar sürekli emiyordu yarın saat faln ama şuan tek göğüs 10-15dk falan emiyor
Ceren Elifnaz canim benimde bebegim 3 bucuk aylik ilk zamanlar bir saatt emerdi uyurdu ama memeyi birakmazdi simdi çok hızlı Emiyor bazen 5 dk bile emip uyuyor benim oglum memeyi birakmadigi zaman sutu cekmezdi sadece emzik gibi agzinda tutar öyle emerdi bende o yüzden emzik verdim surekli emme istegi vardir çişini yapiyorsa kilo alımı da iyiyse bence doyuyordur
Dorukegeninannesi Elifnaz aynı benim oğlum da senin ki gibi asla kendi bırakmıyor saatlerce emer sadece gece bir saate yakın emziriyrum uzun uyuyor o yüzden
Elifnaz 20 dk bir mememi 20 dk birmememi emziriyorum ama doğduğundan şu güne kadar asla memeyi kendi bırakmadı hep ben çektim mememi saatlerce emzirdiğimi bilirim
elifzeze Elifnaz doymadığı için değilde doyduğunu bilmiyorlar bebekler canım benim kızımda aynı öyle sabahtan akşama kadar ver emer yani
kranKolataKodaba Benim kızım da 3 aylık max 5dk emiyor tutamıyorum göğüste itiyor kendini ağlıyor zorlarsam çok özeniyorum bu uzun emen bebeklere 😁
YunusHocan kranKolataKodaba benimki de canım en fazla 5 dk emiyor bende uzun uzun emenlere hayranım ya doyuyormu anlayamıyorumda
Baharim kranKolataKodaba aynen bende benımkı mememden inen sütü emip sonra kavga ederek bırakıor dogdu dogalı sevmedı mememi😂 Bıberon verıorm gune bır onu bayıla bayıla ıcıor sıpa
kranKolataKodaba YunusHocan aynen öyle canım aklımda ki tek şey doyup doymadığı kilo alımı nasıl bebeğinin
Elifnaz Ah kızlar her türlü sü zor yok mu bunun orta kıvamlısı İnan’ın iş yapamıyorum elifnaz haricinde 12 yaşında ikizlerim var e onlarda yemek istiyor ev temizlik istiyor ama elifnazla yapışık gezdiğim için hiç bir işe yetişemiyorum 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Elifnaz kranKolataKodaba ilk 2 ay mama takviyeli gittim sürekli meme isteyince dedim doymuyor herhalde ama son 1 aydır sadece anne sütü verdim ve bebek açlıktan anlamadığını farkettim
Sanemikom Elifnaz benımde aynı canım. Saat başı emmek istiyor ve her emişi en az yarım saat. Çok zorlanıyorum. Yapışık yaşıyoruz resmen.
LittleMan Sizin durumunuzda bir arkadasım var ordan biliyorum oda çok dert yanıyordu . Sen ikiz bebekle her işe yetişiyorsun ben tek bebeğe yetişemiyorum diye. Onunda bebeği memeden hiç ayrılmak istemiyordu ek gidaya geçince rahatladı . Bebek refleks olarak her an arar memeyi daha doğrusu o hareketi yapar. Bazen emer bazen sırf memede uyumak için. Alışkanlık haline döndürür bebek. Yalancı meme vermeyi deneyin. Bide tabiki doktorunuza danışarak anne sütünden snra arada mama verin belki oyle rahatlar. Kılo alımı iyiyse günlük 6 /7 bez degıstırıyorsa doyuyor sütünüzde yarıyor demektir zaten . Onda endişe etmeyin kaygılanmayın.