Zehrarif Hanımlaaarrrrr merhaba elektrik süpürgesi tavsiyesi olan varmı acaba kullandığından memnun olan veya bu çok iyi diyen varmıııııı
Henza Zehrarif bende cleanmax rose var son cıkan modelı ve harıka sıddetle tavsıye ederım herkesın evınde bulunması gereken bısey bence
hayalperestbirealist Zehrarif ben de çok araştırdım yeni değiştirdim süpürgemi. Sonunda philips maraton aldım. Çok memnunum o kadar fark etti ki. Benimki xb9155 mor olandan
Zehrarif Fkiklim teşekkür ederim bunu bir çoğu kişiden duydum renk farklı olunca özelliğide mi farklı oluyor ?
ortmenanne Fakir veyron xxl çok memnunum yanında aparatları ve yedek filtresi mevcut. Fiyatında uygun ben toplu almıştım tüm küçük ev aletlerini fiyatını bilmiyorum ama Bi phılıps maraton kadar değil hatta yarısıdır ama performans olarak en çok benzeyen
Aminegokce Philips PowerPro Active FC9532 A Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge.. 3 yıldır kullanıyorum çok güzel Ve çok memnunuz bi bakabilirsiniz isterseniz
Zehrarif Kubuu aslında tam olarak istediğim bu ama evimin eşyalarına pek uyumlu değil yükseklik seviyelileri yeterli kalmıyor 😔 yoksa büyük rahatlık olur iki çocuk annesi olarak ☺️
Fkiklim Zehrarif hayırcanım bütün maraton serisi 2400w la cekiyor kırmızı ilk modeli daha uygun bide diger modellerin tutma yerinde açma kapama dügmesi düştüğü cok bozuluyormuş satarken hem satıcı hemde denk gelen müşteri dedi
zeynes dyson kablisuz v8 kullaniyorum cok guzel v7 de olabilir .v11 var sanirim son model ama fiyatlari fazla . sure olarak tum eve v8 in sarji yetiyor 40 dk
Naz_N Zehrarif Philips Marathon FC9928/07 (bakır) kullanıyorum 4 yoldur memnunum🌸🌸 Anneme FC9925/07 (kırmızı) almıştım, daha düşük modeli ama o da 4 senedir sorunsuz kullanıyor ve çok memnun🌸🌸 Değiştirecek olsam Dyson alırım🙌