Sevdanurrrrrrr Kızlar zorunlu sezeryanla dpgum yaptım on aylık olcka kızım hala dpgum kiloları mı veremedim o yetmemiş gibi sezeryan göbegi deniliyor orası kalıyo zayıflayınva o göbekte giderlmi 😂
2019drnsu Sevdanurrrrrrr bende 7.5 ay oldu doğum yapalı yaklaşık üç haftadır diyetteyim ve leslie yapıyorum hergün tatlıyı ve ekmeği tamamen kestim ve akşam 7 den sonra birşey yemiyorum aşağı sarkan göbeğim gözle görülür derecede azaldı 😄umut var yani yeterki azim ve istek olsun
Birannebirogul Sevdanurrrrrrr sporla gider anca çok zayıf olsan bilr sezeryan göbeği az da olsa kalıyor. Beslenmene dikkat ettin mi
Aslancikk Sevdanurrrrrrr kırk kilo aldım..otuzunu verdim kaldı on kilo ins onuda verecem..bebeğim bir hafta dört aylık olcak😊
17062019 2019drnsu bende ayni sekilde.leslie ve diyetle 1 ayda 5 kilo verdim ama gorenler 5ten fazla vermissin diyor.leslie cok ise yaradi
Sevdanurrrrrrr Birannebirogul yani şöyle 84 kiloyla hamile kaldım 102, kiloyla dpgum yaprım şuan 98 kiloyum ve aşırı rahatsız ediyo kiloların benim insülin direncim falza oldugu için doktorum zayıflaman lazım dedi açıkcası beslenmeye dikkat etmiyorum
2019drnsu 17062019 şöyle oldu dakikaları yükselttikçe terleme sürem de uzadı önceden bir milde bile kan ter içinde kalırken şimdi iki milin sonunda anca başlıyorum terlemeye bide üstüne fast wolk olan videoyu açıp yapıyorum biraz o zaman su gibi akıyo işte
17062019 2019drnsu ben 3 mile yapiyorum uzun zamandir.sanirim bunyem alisti.fast walk’a bende bakiyim ozaman.tesekkur ederim🌸
17062019 Sevdanurrrrrrr youtube a leslie 3 mile yaz.cikan yaklasik 40 dakikalik egzersiz var.cok guzel kilo verdiriyor duzenli yapinca.tavsiye ederim.
2019drnsu 17062019 daha üç mil hiç yapmadım valla😄iki mil üstüne fast wolk bitiriyor beni 😂😂zaten benim yaptığım da üç mil ile denk dakika olarak aslında 🤔