Nuuur Tgceyvc merhaba benim de bebeğim 38 günlük isyanlardayım bugün toplamda 15-15-30 dk uyudu sadece napacağız doktora mı götürsem ne yapaam bilmiyorum
amineerva Tgceyvc benim kızımda o kadarlıkken aynen hiç uyumazdı gündüz öncelikle Allah yardımcın olsun, aktardan rezene alıp kaynamış 1 bardak suya bir tatlı kaşığı koy süzüp iç günde iki üç bardak bebeği rahatlatıyor
Ipegim Tgceyvc gazı var mı? Kolik bebek olabilir müzikle uyutmayı dene masaj yap ben bunları pek yapamadım sling çok işe yaradı bende anında uyuyordu içinde
AYLININANNESI2020 Bizim sorunumuz uyanmamamk ya 10gunluk bebek Aciksa bile uyanmiyor zorla uyandrb yemek yediyorum
Sum15 AYLININANNESI2020 o çok normal sarılık değilse bile daha çocuk doğduğunun farkında değil. Ayaklarını sık soyundur yüzüne bi su vur bezini filan aç emzirmek için.
AYLININANNESI2020 Prensim1 var evet sariligi 1gunluk hastenede yatdi terapi gordu cok sukur simdi iyilesmeye dogru fakat uykucu
Prensim1 Değer iyice iyice düşecek ki uykusu normale dönecek canım. Bende yaşadım aynı sorunu, zor ama geçiyor.
AYLININANNESI2020 Prensim1 inSALLAH COKMU ZAMAN ALDI? BIDE NELER YAPTINIZ BEBEGINIZ ICIN SARILIK CABUK GECSN DIYE
Duygusm Tgceyvc Ben de yaşamıştım, yatağına koyar koymaz gözleri açıyordu. Hatta çaresizlikten ağlamışlığım var 😄 meğer anne kucağı, anne kokusu istiyormuş. Kucağımda sarılıyordum, bazen saatlerce uyuyordu.
Hlylmz Duygusm ya bende bu durumdan muzdaribim 😖 bi tek benim sanıyordum bizimkide kuş uykusunda resmen en fazla 45dk uyuyo siz kaç aylıksınız şuan geçici deyin nolur biz 35 günlüğüz 😞🤲🏻
Prensim1 AYLININANNESI2020 Herkes gibi sık sık emzirdim. Birde sadece 2 hafta sabah ve gece 1er ölçek mama verdim sütümün yanı sıra. Onun dışında göbek bağı düştüğünden beri her gün akşam yıkayıp yatırıyorum ve onunla etkisi olduğunu düşünüyorum. Ki bir ebe etkili olabileceğini söylemişti.
Ebrukc Tgceyvc 22gunluguz benim oğlum da uymuyor anca kucağımda olursa uyuyor beşiğe koyunca hemen uysbuyuri
AYLININANNESI2020 Prensim1 ben hep doymadgni dusunuyorm gunde 2kez mama veriyorm anna sutuyle beraber gobek bagi dusdu Ben de hegun yikiyorm SARILIK BASA ABELA