Annece Merhaba arkadaşlar benim 4 ay 15 günlük bir bebeğim var gece 3.4.kadar hiç uyumuyo sabahları yatiyo ama gece yatmiyo napabilirim…
Nenvarkuzum Annece akşamları uyuyor mu ? Bizimde öyleydi o aylarda akşam uyurdu mesela 8 yada 9 da ondan sonra uyanır sabaha kadar otururduk şimdi düzene girdi çok şükür 6 aylık
Annesirintugceuzun Annece O aylarda ben yanımda uyutuyordum kızımı. Benimle uyuyunca yatırdığım saatte uyurdu. Babası anne yanı beşiğini keşfedene kadar salonda yattı. 😅 deneyin bence denemediyseniz. Uyutmamazlık yapmayın. Uyku çok önemli bebek için. 👌🤗👀
Mom35 Annece Geceyle gündüz kavramını ogretmelisiniz. Ben gündüz kızımla oynuyor, konuşuyordum. Geceleride karanlık olurdu oda asla ışık açmaz, yüksek sesle konusmazdim. Gece çok güzel uykusu vardı. Bu aralar sabah aksam ayakta dişten dolayı
Annece Ada54 Ada54 teşekkur ederim cevap verdiginiz icin gelince hiç durmuyo kucagimda uyuyup kalıyor uyumayınca
Annece Nenvarkuzum cevap verdiginiz icin tesekkur ederim sabah uykusu çok güzel akşamlarında yatiyo saat 12 de bi uyanıyo saat 3.4 kadar uyumuyo
Annece Annesirintugceuzun teşekkür ederim cevap verdiğiniz için denedim yanıma yatırdigimda da yatmiyo bidaha deneyim bu gece
Nenvarkuzum Annece akşamları uyuduğu için muhtemelen uykusunu almış oluyor ☺️ Oyalayın oyalayabildiğiniz kadar bence böyle böyle düzene girer inşallah
Annece Nenvarkuzum bende öyle düşünüyorum ama uykusu geldimi çok agliyo uyutmak zorunda kalıyoruz ama tekrar tekrar deniyim bi şekilde alisicak galiba
Nenvarkuzum Annece ağlatmayın yazık kıyamam zamanla düzene giriyor Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏