MuhammedErenim Kızkar 29 günlük bebegim var gunduz sabah bi kalkiyor uyumuyor bu normal mi yada ne yapabilirim ki
Birkucukeylulmeselesi MuhammedErenim normal canm bizimkide uyumazdı yarım saat sürmezdi açardı gözlerini memede geçerdi tüm gün
Seda_123 MuhammedErenim Normal canım benim bebeğimde gündüz uyurdu gece ayaktaydı hep uykusuz uykusuz geziyordum hep 40 ından sonra düzeldi çok şükür
Nltka MuhammedErenim dinlendirici müzikler dinletebilirsiniz benim bebeğim beyaz gürültü su sesi kuş sesiyle uyurdu 2 buçuk aylık hala sesleri dinletirim
invisible33 MuhammedErenim benimde 1 aylık bazı günler dediğin gibi 4 saat uyumadığı oluyor ama genelde gazı olduğunda yapıyor
MuhammedErenim Birkucukeylulmeselesi evet ya memeylede savas veriyo resmen… ben uyur diye bildigimden korktum
MuhammedErenim Nltka neler neler yapmiyorum ki canım ya canı isteyince uyuyo daha dogrusu eriyo artik o zaman uyuyo
MuhammedErenim invisible33 zaten kolik bi bebekte ben korktum sabah 7den beri ayaktayiz mesela ondan korktum
Birkucukeylulmeselesi MuhammedErenim düzelir inşaAllah bizimki iki aylık hala düzen tutturdu diyemem yani belli saatleri var gece uyuyor ama gündüzleri zor geçiyor bizde bazen uyumamak için direniyor karnı tok altı temiz gazıda çıkartılmış olduğu halde ne kucağımda duruyo ne beşiğinde ne de yattığı yerde buna da şükür tabi günden güne düzeliyoruz
Elo10 Bızım 40mız cıktı hala uyumuyor. Duzene goremedı bı 😒 10dk uyuyup kalkıyor gunduzlerı Bır os yapamıuorum. Gecelerı de bellı olmuyor bazen guzel uyıyor bazen 3lerde uyuyor. Insallah zamanla duzene gırer. Her bebek farklıdır. Zamanla duZene gırer.
MuhammedErenim Elo10 yaa sizinde mi oyle? Cok zor ya aklimda surekli uyumasi lazim diye diye strese girdim resmen
Elo10 MuhammedErenim evet oyle. Ama 40ı cıkınca daha cok gündüzleri uyanık kalıyorlar. Bunu unutuyorum ben sureklı uyutmaya calsııyorum. Cunku verılenbışhıkerde 16 18 saat uyur yazıyor ya ondan bence. 🤔🙂
rbiakse MuhammedErenim normal canım, benim oğlum da gece çok güzel uyuyor sabah 7 gibi uyanıyor öğlene kadar 1 defa anca uyuyor gece uykusunu alıyorsa gündüz uyanık olması normal ben sabah uyandığında öğlene kadar oyamlıyorum oynatıyorum öğleden sonra sadece emmek için uyanıyor
cansuaydin MuhammedErenim normal canim ilk kırk gün asla uyumamisti benim kızım. Şimdi çok şükür düzene girdik.. geçecek, geçecek geçecek içinden bunu tekrarla.. geçecek 🙏
And01 MuhammedErenim benim kizim 45 gunluk hic belli olmuyor bazen beste kalkiyor 10 a kadar uyanik kaliyor nerdeyse. tam uyuttum diyorum 10 dk sonra sanki saatlerce uyumus gibi dinc uyaniyor. Bir de sunu gözlemliyorum eger gunduz uyumaz ise gece de yorgunluktan uyuyamiyor.
Balimsuuu_ MuhammedErenim benimki 3 ayına kadar beslenme dışında hiç uyanmadı o anlarını hep kaçırdım keşke benimki uyumasaydı seninki uyusaydı😅
MinnakAsel MuhammedErenim gerçekten inanmazdım ama ,40 dan sonra duzeliyo herşey bizimki gündüz asla uyumadı tam 40 gün boyunca Allah’ım bu nasıl gelisicek diyodum çok şükür düzeldi inan geçiyor sabır azıcık gaz sancilarimizda hafifledi ne büyük bi nimet 40 doldurmak 🤲😁