Haticetugra Sütüm az bebegim çok ağlıyo çok yoruldum hosaf sut artırırmış doğrumu anneler tarif verin nolur kayısı hoşafı bebege dokunurmu ishal sancı yaparmı siz neler yapıyorsunuz 😣😣
Cemilev Haticetugra Benim de yetmiyor cnm sütüm mama veriyorum üç gündür doktorum tavsiyesiyle cok rahat ağlaması kesildi uykuları düzeldi tavsiye ederim cnm hem mama hem meme veriyorimm
Sltnbl2018 Haticetugra canım çekirdekli siyah üzüm ve dut kurusu nu hoşaf yap şekerli bol süt yapar birde incir ye birde bulgur pilavı vere kısır bende çok süt yapar bide bolca su ve uyku 🙏
Duce28 Haticetugra ben yazdan erik ve visne koyuyorum difrize ikisinden birer avuc atiyorum tencerenin icine bir cay bardagida seker koyuyorum kaynattiktan sonra cubuk tarcin koyup iciyorum hemen etki ediyor 👌
DamlaMiracKurnaz Ayva hosafini dene canim benim ictigim günün ertesi sütüm geldi. 3 tane ayvayi kabuklarini soyup dogra 1tane limon dogra 1 su bardagi seker koy 1 cay kasigi da tarcin koy. Uzerini 4 parmak gececek sekilde su koyup kaynat. Insallah işe yarar ;)
Merve26 Süt yapsın diye yemeğim içmediğim kalmadı en önemli 2 şey uyku ve su ben uykuyu yapamadım daha ama su ve rezene iyi geldi bi de öyle deme sütüm var yetiyo de kendine süt mutluluk hormanuyla ilgili bişey 🙋🏻♀️