gokdeniz20 Merhaba 5 aylik bebegim var sünnet ettirmeyi düşünüyoruz deneyimli anneler yardımcı olabilir mi ?🙂### ****
Esra7890 gokdeniz20 bnm bebeğim iki buçuk aylık Perşembe günü yaptırdım ilk başta küçük çişini yaparken çok ağladı iki üç çilini yaparken ağladı sonra normale döndü başka sonunuz olursa cevaplarım
Ademefe gokdeniz20 5 ayliksa zor olur cunku donmeyi ogrenmistir donerse yarasi cok acir benim iki oglum var elhamdulillah ikisinide dogunca hemen yaptirdim bi iki gune gecmisti cok kucuk olduklari icin kendi cisiyle iyilesmisti tabii kendiniz bilirsiniz bi doktorada sorun
gokdeniz20 Esra7890 lokal mi oldu genel anestesimi ve sariyorlar mi 😔 bakimini nasil yaptiniz kıyamıyorum korkuyorum ama bilinclenmeden daha fazla hareketlenmeden yaptirmakta istiyorum
Esra7890 yavrusununannesii canım kolay bakımı ya dikkat edilmesi gerek çok üstünü kat kat giydirmiyorum bn ev sıcak altında zaten sadece bez var
Esra7890 gokdeniz20 canım yarım uyuşturdular hemşire uyutmuş oğlumu biley hissetmemiş yani çıkınca benim kucağıma verdiler hemşire pış pışlıyordu oğlumu yanı uyuyordu kucağıma aldığımda bir saat kaldık hastanede ondan sonrada eve geldik krem yazmiştı doktorum ama ilk iki üç küçük çişini yaparken çok ağlıyor ondan sonrada hiç bişeyi kalmiyor ben ince kıyafet giydiriyorum çünkü ev sıcak doğal gaz daha yakıyorum altına bi bez var küçük inçe battanesini örtüyorum
HcnrS Biz bir yaşına iki hafta kala yaptırdık. Sizin bebeğiniz yürümediği için daha kolay olacaktır. Doktorun söylediklerini tam yaparsanız hiç sıkıntı olmaZ. Biz birde karton bardağı kesip koyduk hareketli olduğu için beze değip acımasın diye.
GMSRI Bende düşünüyorum eylül ekim gibi tam bilgi toplarsam inşallah iyice emin olduktan sonra yaptıracağım 😇
Msglm 21 günlük oğlum var, 19 günlükken sünnet yaptırdık, inanılmaz rahat geçti, lokal ile oldu, uyuyarak doktorun eline verdim uyuyarak çıktı ameliyathaneden. Yenidoğan sünnetiniz Şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. Herkese geçmiş olsun
HaticErkanMiran Esra7890 yani hiç bi bilgim yok ama bende erzurumluyum oraların soğuk oldugnu bilioyrum
mutlu_anne2 Bizde 4 gün önce yaptırdık lokal anestezi klips sistemi 3 dk sürdü lokal iğnesi yapılırken ağladı o hece huysuzdu sonrasında normale döndük
gokdeniz20 Ademefe Aslinda bende ilk dogdugu zamanlar yaptirmak cok istedim fakat 40 gün cok agir bi lohusalik gecirdim o durumda olmadi sonrasi tam atlattım Covid19 cikti😪 simdi biraz azalmis iken yaptirmak istiyoruz daha büyüdüğünde zor olur diye dusunuyorum zaten ilk 0 2 yas ve 7 yas sonrasi oluyor sanırım