PrensAnnesi42 Merhaba hanımlar bebeğim 10 aylık ama emeklemiyor nedeni ne olabilir hiç bilemiyorum ilk çocuğum onunda verdiği tecrübesizlikle bu soruyu soruyorum başına böyle bişi gelen var mı aceba
Asilzadem PrensAnnesi42 muhtemelen direk yürür ama yine de çok geç kalmış değil ztn emeklemek için :)
bustek PrensAnnesi42 yalnız değilsiniz 😊 sürünüyor 10 ay 20 günlük. Emekleme yok. Kendi kendine oturma yok. Sıralama sağlama da yok. Ama ellerinden tutayım yürüyelim hiç sıkıntı etmiyor beyfendi. Sabırsızlık biz de işte hersey hemen olsun istiyoruz 😊 bu arada 42 yi görünce konyalı mısınız sormadan edemeyeceğim 😅
Efy Her bebek emeklemez benim kızımda emeklemedi sıralamadı yaşında direk yürüdü sonradan emeklemeye başladı 😀
PrensAnnesi42 Efy 😅öyle mii yürüdükten sonra emeklwmeyi de ne bileyim sağlıklı ol sun inşallah kuzucuklar o bizim için yeterli tabi ama bizim ki yürümeye dahi bi belirti göstermiyor hiç
Heide Efy insan fizyolojisine göre emeklemeden yürüme mümkün değil yürümeye çalışıp emeklemeyi yine yapacakdir 😊
PrensAnnesi42 NuraneKerim inşallah hayirla o günüde görürüz her bebek farklı illaki hiç belirti olmayanıca aceba neden diye korktum biraz ama içim rahatladı bu yorumlardan sonra :)
NuraneKerim PrensAnnesi42 benimki imeklemesede ayak uste tutuyodum elinde tutub yurutuyodum azmaz imekledi olum oncelikle yerde surunerek gidiyodu sonra yavas yavaw dizlerini bukub imekliyodu 1 yawi oldukdan sonra yavas yavas yurudu
PrensAnnesi42 bustek bizde neredeyse bu durumlar mevcut dediğiniz gibi biraz sabirsisiz :) oda ilk anneliği verdiği bişi olsa gerek konyali değilim aslen ama konyada büyüdüğüm için artık konyali sayılırım :)) siz konyalimisiniz yoksa 😊
PrensAnnesi42 NuraneKerim maşallah ama bu durum biraz ürkütüyor beni aceba bi yaşına girince yürümesi de mi geç olur diye
Seerdaay PrensAnnesi42 bizimkide tam 9 aylık emeklemiyor.Dizlerinin üstüne kalkıp yaylanıyor sonra bırakıyor
PrensAnnesi42 Seerdaay maşallah oda bişi aslında bi nevi emeklemenin habercisi olsa gerek bu hareketleri 😅
Efy Heide alakası yok kızım hiç emeklemedi çok uğraştık emeklesin diye yürümeye başladı sonrasında emekledi
bustek PrensAnnesi42 konyalıyım 😊 hemşeri sayılırız o zaman sonuçta ekmeğini yiyip suyundan içmişsiniz 😬😊❤️
Kralichee PrensAnnesi42 Benimki de emeklemiyor cnm 10 ay 11 günlük ama oturduğu yerden herşeyi hallediyor 😑😎
Dasdili PrensAnnesi42 endişelenmeyin benim bebeğim 1 yaşında emeklemedi 13. Ayın içinde sıralamaya başladı daha sonra emekledi🤗 vakti gelince hepsi oluyor🌹