sokomel bir aydan fazla sürede bebeğim nerdeyse hiç kilo almamış çok üzgünüm. :( sütüm de var oysa ki emiyor da niye böyle oldu hiç anlamadım. yardım :(( yaklaşık 40 günde 200 gram bile almamış :(
Liman sokomel ne kadar emiyor memeyi yağlı süt ilk 5 dkkadan sonra gelirmiş kilo tapan süt geriden gelenidir
Duygusm sokomel Eğer bir sağlık probleminden kaynaklanmıyorsa emzirme aralarını açabilirsiniz. Araları en az 2 saat olsun ve bebişi 10 dkdan fazla emmeye teşvik edin. Kısa emip bırakıp tekrar isterse aynı memeyi verin. Bir de kakası normal mi?
sokomel Balteknem Duygusm yaa kusura bakmayın yanlış yazmışım tarihleri 😬 16 haziranın kilosunu 16 mayıs diye not almışım. 40 gün değil 11 günmüş. yine az almış ama ben 40 gün sanınca çok korkmuştum. 😟
Balteknem sokomel 11gunde 200 dogru anladiysam benimki 1 haftada 100 aliyor iki hafta oldu kontrle gitrik gisindede 100 aldi yararli seyler yeyin sut sagin vs bende simdi incir uyutmasi yaptim aksam yatmadan yicwm bakalim neler olucak
gezentianne Hffipydasouti @sokomel 2 ay 25 günlükken 7 kg idik şimdi 4 aylığız. 25 şubat dogum 8′i geçmiş olabilir🙄 3110 doğmuştu aydan sonra zaten kg alımı az oluyormuş diyorlar